Ponturi pariuri fotbal – Bolivia vs Columbia

Ponturi pariuri fotbal – Bolivia vs Columbia

Țările din America de Sud afiliate la CONMEBOL se afla în plină luptă pentru locurile calificante la Cupa Mondială 2018 din Rusia . Zece echipe se înfruntă într-o ligă singulară cu meciuri acasă și în deplasare, într-un sistem round-robin pentru ca în final, primele patru clasate să se califice direct la Cupa Mondiala, iar echipa de pe poziția a cincea să meargă în play-off-ul interconfederatii – va fi un nou duel cu reprezentanta zonei Oceania. Bolivia și Columbia se confruntă azi într-un meci extrem de important, ambele echipe sperand sa isi relanseze campania de calificare. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Bolivia vs Columbia, preliminariile Campionatului Mondial 2018, zona CONMBEBOL, etapa cu numărul 5, 24-25 martie 2016, avancronica și pronosticuri.

Bolivia abordeaza meciul de pe locul opt, cu trei puncte câștigate. Echipa are un bilant cu patru jocuri, unul câștigat, 4 la 2 cu Venezuela și trei infrangeri, cu cinci goluri marcate si opt primite. “La Verde” trece printr-o perioada foarte proastă. Federația boliviană se află în centrul unor anchete pe teme de corupție, președintele federatiei este în închisoare, iar guvernul s-a implicat în mod direct în organizarea echipei naționale.

Bolivienii au o echipa combativă, dar foarte limitată în tactica ofensivă. Jucătorii sunt mereu dornici de afirmare, lasă sfaturile selectionerului la vestaire și încăpățânarea aceasta le aduce mari probleme. Printre jucătorii de clasă chemați la lor pentru meciul contra Columbiei îi găsim pe Jhasmany Campos, Martin Smedberg, Alejandro Chumacero, Damian Lizio, Juan Carlos Arce și Yasmani Duk. Nu a fost chemat veteranul Pablo Escobar de la The Strongest din cauza divergențelor cu antrenorul Julio Cesar Baldivieso, cel supranumit “el Emperador”. De urmarit este si atacantul Rodrigo Ramallo care va fi titular in fata lui Yasmani Duk.

Ponturi pariuri fotbal - Bolivia vs Columbia

Todo o nada a Bolivia” este deviza oaspetilor in meciul de azi. Columbia se afla pe locul șapte, cu doar patru puncte câștigate. Bilantul include patru jocuri din care au câștigat unul, 2 a 0 cu Peru, au remizat in Chile și au pierdut de doau ori cu Uruguay si Argentina. Columbia are un lot foarte bun, cu mulți jucători de valoare, dar a arată o formă foarte slabă de la Mondialul din Brazilia încoace.

Los Cafeteros” au pierdut fără drept de apel, 3 la 0 în Uruguay și se află într-un moment destul de delicat . Președintele Federației Columbiene, Luis Bedoya Giraldo a demisionat, iar antrenorul José Pekerman se pregateste să facă același lucru daca nu tine echipa in carti pentru calificarea la Mondiale. Faustino Asprilla i-a cerut deja demisia argentinianului, iar meciurile cu Bolivia si Ecuador sunt decisive pentru Pekerman.

În lot a revenit James Rodriguez, dar presa din Columbia are un mesaj foarte clar: “Necesitamos al James del Mundial en Brasil y no al del Real Madrid„. S-a renunțat la jucători precum Guarin, Carlos Sanchez, Teofillo Gutierrez, Falcao, Zuniga, Armero sau Jackson Martinez. Antrenorul Pekerman a convocat mai mulți fotbaliști de la Atlético Nacional, echipă aflat în formă în campionatul intern. Ponturi pariuri fotbal - Bolivia vs ColumbiaRevine la lot o mai veche cunoștință a românilor, mai ales a fanilor Stelei, Dayro Moreno, aflat în formă foarte bună la Tijuana. Dayro este anunțat ca titular în fața unor jucători precum Muriel, Adrián Ramos sau Víctor Ibarbo. Este convocat și Robinson Zapata titular în poarta celor de la Independiente Santa Fe.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Bolivia: Romel Quiñónez ; Leonel Morales, Edward Zenteno, Ronald Eguino, Erwin Saavedra ; Danny Bejarano, Alejandro Chumacero, Jhasmani Campos,  Rudy Cardozo; Juan Carlos Arce, Rodrigo Ramallo

Columbia: David Ospina; Santiago Arias, Cristian Zapata, Jeison Murillo, Frank Fabra; Abel Aguilar, Daniel Torres, Juan Guillermo Cuadrado, James Rodríguez; Carlos Bacca, Dayro Moreno

Ponturi pariuri fotbal – Bolivia vs Columbia

Meci nul, X solist, cota 3.00 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Ambele marcheaza, cota 2.00 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Gol marcat in minutele 76-final, DA, cota 2.25 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Dayro Moreno marcator, cota 3.70 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Castigator in minutele 46-60, Bolivia, cota 6.50 la Sportingbet care va oferă meciul in transmisine directa la live tv.

 

Leave a Reply