Ponturi pariuri fotbal – Boca Juniors vs Union de Santa Fe

Ponturi pariuri fotbal – Boca Juniors vs Union de Santa Fe

Boca încearcă să se relanseze în campionat pe mâna lui “El Mellizo”! Se poate spune că s-a intrat într-o zodie bună cu Guillermo Barros Schelotto după remiza de la La Paz din Libertadores ( mellizo – geamăn). Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Boca Juniors vs Union de Santa Fe, Primera Division, Grupa B, etapa cu numărul 7 din 14 martie, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe favoritii tai din Argentina, ai meciurile la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Boca și Union se află în a doua jumătate a clasamentului din Primera, ambele fiind într-o pasă proastă la starul sezonului. Los Xeneizes au doar opt puncte strânse în șase etape în timp ce santafesinos au un bilanț la fel de trist, cu doar șase puncte.

Infrangerile cu Tucuman și Racing și pasivitatea jocului l-au costat postul de antrenor pe Vasco Arruabarrena, care a fost demis de la Boca. Carlos Tevez se pare că și-ar fi dorit un nou antrenor în persoana lui Marcelo Bielsa, dar a venit Guillermo Barros Schelotto.

Demiterea antrenorului a venit într-un moment oarecum nepotrivit cu doar trei zile înainte de meciul cu Racing Avellaneda în Libertadores și cu doar o săptămâna înainte de Superclasico. Boca Juniors a trecut însă cu bine de aceste meciuri încheiate ambele cu scorul de 0 la 0. Schelotto a debutat pe bancă la duelul cu River. A urmat un nou meci în Copa Libertadores cu Bolivar. Tevez & Co au obținut o nouă remiză, 1 la 1, egalând în minutul 95 prin Federico Carrizo.

Union de Santa Fe a început actualul Torneo Transicion cu pretenții la lupta pentru titlu. Los Tatengues au făcut câteva achiziții utile. Au fost aduși mijlocașul Nelson Acevedo de la Racing și atacantul Martin Rolle de la San Lorenzo. Din lot se remarca decarul Ignacio Malcorra, atacanții Claudio Riano și Lucas Gamba precum și mijlocașii Mauricio Martinez, Diego Villar și Santiago Nagüel. În defensivă sunt jucători destul de tineri, dar de valoare precum Santiago Zurbriggen, Emanuel Brítez sau Bruno Pittón.

Los Tate vin după o infangere în ultima etapă, 3 la 6 cu Racing. Echipa lui Diego Milito a câștigat la Santa Fe după un meci spectaculos în care Union a fost condusă, a egalat la 1, dar a jucat deschis și acest lucru a costat-o. Antrenorul Leonardo Madelón a declarat că va juca la fel și cu Boca Juniors, dar va renunța la sistemul 4-3-3 în favoarea unui 4-4-2. Santafesiono au o ofensivă în forma, cu 10 goluri marcate până acum – Boca are doar 5 reușite.

Mizeaza aici pe spectacolul din fotbalul argentinian si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Ponturi pariuri fotbal – Boca Juniors vs Union de Santa FeGuillermo Barros Schelotto va face câteva schimbări față de echipa care a jucat în Bolivia în Copa libertdores. Revin în primul 11 atacntii Nicolás Lodeiro și Sebastián Palaciosprecum și fundașul Fernando Tobio. Marcelo Meli și Andrés Chávez vor raamne pe banca. Fundașul Daniel Díaz este accidentat. Un loc în formula de start își va găsi și marcatorul din partida cu Bolivar, Federico Carrizo. S-a anunțat și revenirea lui Daniel Osvaldo la antrenamente,dar nu poate fi folosit în meciul cu Santa Fe.

Primul 11 pentru Boca ar putea fi următorul : Agustín Orion; Leonardo Jara, Tobio, Juan Manuel Insaurralde, Frank Fabra; Pablo Pérez, Fernando Gago, Lodeiro; Palacios, Carlos Tevez, Carrizo.

Leonardo Madelón nu îl poate folosi pe fundașul Emanuel Brítez, suspendat. Va intra în locul său paraguayanul Rolando García Guerreño. În defensivă se va mai opera o schimbare, cu Jonathan Fleita în locul fundașului central Emir Faccioli, dezamăgitor în partida cu Racing.

Primul 11 pentru Union de Santa Fe ar putea fi următorul: Nereo Fernández; Zurbriggen, Fleita, García Guerreño, Bruno Pittón; Diego Villar, Mauricio Martínez, Nélson Acevedo, Ignacio Malcorra; Lucas Gamba, Claudio Riano.

Ponturi pariuri fotbal – Boca Juniors vs Union de Santa Fe

Ambele marcheaza, cota 2.32 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Gol marcat Union, cota 1.86 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Total goluri peste 2,5, cota 1.95 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Leave a Reply