Ponturi pariuri fotbal – Boca Juniors vs Bolivar

Ponturi pariuri fotbal – Boca Juniors vs Bolivar

Avem o partida extrem de importantă în grupa a 3-a din Copa Libertadores. În meciurile din Columbia și Bolivia, Boca Juniors a pierdut puncte foarte importante pentru calificarea în faza următoare. Ponturi pariuri fotbal - Boca Juniors vs BolivarTrei remize, trei puncte și locul al treilea în grupa este bilanțul pentru Tevez & Co. Mundo Boca trebuie să câștige fiecare meci pe teren propriu și să ia cel puțin un punct în deplasarea cu Racing. Bolivar se află acum pe locul al doilea, cu patru puncte, unul mai puțin decât liderul Racing Club. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Boca Juniors vs Bolivar, Copa Libertadores, grupa a 3-a, etapa cu numărul 4, 7-8 aprilie, avancronică și pronosticuri.

Este deja momentul clarificarilor in Copa Libertadores! Nu ezita, mizeaza aici pe favoritii tai si profita de 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Boca Juniors vine după o victorie spectaculoasă, 3 la 0 cu Atletico Rafaela în etapă a nouă a campionatului argentinian. Los Xeneizes se află pe locul al șaptelea în grupa B, la 8 puncte de liderul Lanus. Treptat echipa se pliază pe jocul cerut de frații Barros Schelotto, lucru care începe să se reflecte în rezultate.

Guillermo Barros Schelotto a preluat echipa chiar înainte de deplasarea în Bolivia. Argentinienii au câștigat un punct în La Paz, grație unui gol spectaculos marcat de Federico Carrizo, care a egalat la 1. Boca trebuie să se concentreze acum pe Copa Libertdadores, competiție pe care și-au propus să o câștige.

Guillermo Barros Schelotto va face trei modificări în echipa față de ultimele partide. Una este obligatorie din cauza unor probleme mediclae, iar doua sunt de ordin tactic. Leo Jara este accidentat și locul său va fi luat de Gino Peruzzi, care vine și el după ce s-a operat de pubalgie. Pablo Pérez și Jonathan Silva ies și ei din schemă, Perez având și ceva probleme medicale. Silva îi va ceda locul în banda stângă columbianului Fabra. El Melli îl va titulariza din nou pe Lodeiro în linia mediană, jucătorul fiind complet recuperat fizic după convocarea la naționala Uruguayului.

Ponturi pariuri fotbal - Boca Juniors vs Bolivar

Bolivar vine după o remiză pe teren prorpiu, 1 la 1 Nacional Potosi și se află pe locul al treilea în campionatul intern la cinci puncte de ldierul Jorge Wilstermann. În Libertadores, bolivienii au debutat cu o înfrângere clară 1 la 4 în meciul cu Racing și apoi au recuperat cu 5 la 0 în La Paz contra lui Deportivo Cali. A urmat remiza cu Boca.

La Academia nu traversează o perioada bună, nereușind să câștige vreun meci în ultimele șase deplasări. Antrenorul argentinian Ruben Insua se bazează pe golgeterul Juan Carlos Arce, autor a 4 goluri în Libertadores, dar are două absente importante pentru meciul de azi. Atacantul Gastón Cellerino și fundașul Ronald Eguino au probleme medicale și pot rata meciul de azi.

!Citeste aici si avancronica partidei dintre Racing Club si Deportivo Cali!

Bilanțul comun al celor două echipe include 11 întâlniri, cu 5 victorii pentru Boca, 3 pentru Bolivar (toate în Bolivia) și 3 remize. Este foarte interesant faptul că actualul antrenor și vedeta Tevez au fost în teren la finala din Copa Sudamericana din 2004. Bolivar a câștigat cu 1-0 acasă, dar Boca s-a impus cu 2 la 0 pe La Bombonera și au câștigat trofeul. Carlos Tevez a marcat atunci golul al doilea după ce Martin Palermo deschisese scorul.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Boca Juniors: Agustín Orion; Gino Peruzzi, Daniel Díaz, Juan Manuel Insaurralde, Frank Fabra; Fernando Gago, Adrián Cubas, Nicolás Lodeiro; Cristian Pavón, Carlos Tevez, Federico Carrizo.

Bolivar: Romel Quiñónez; Ronald Eguino / Edemir Rodríguez, Nelson Cabrera, Facundo Cardozo; Erwin Saavedra, Damir Miranda, Walter Flores, José Luis Sánchez Capdevila; Gastón Cellerino / Iván Borghello, Juan Miguel Callejón,  Juan Carlos Arce.

Ponturi pariuri fotbal – Boca Juniors vs Bolivar

Total goluri interval 0-3, cota 1.48 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

1 solist repriza 1, Boca Juniors, cota 1.57 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Scor exact 2 -0, cota 6.10 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Pariu multiplu scor exact 1-0, 2-0, 3-0, cota 2.00 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

 

Leave a Reply