Ponturi pariuri fotbal – Birmingham City vs Brighton

Ponturi pariuri fotbal – Birmingham City vs Brighton

Avem un meci extrem de important pentru promovarea în Premier League. Gazdele speră să își revină și să obțină trei puncte care să le ofere șansă de a prinde un loc în play-off. Ponturi pariuri fotbal - Birmingham City vs BrightonBirmingham City încă văd varianta în care Aston Villa retrogradează, iar ei le iau locul în elită fotbalului englez. Brighton& Hove Albion se află în lupta pentru promovarea directă. The Seagull’s vin să joace la victorie și partida se anunță mai mult decât tensionată. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Birmingham City vs Brighton, Anglia, Championship, etapa cu numărul 40, 5 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

 

Mizeaza aici pe meciurile care decid cine promoveaza in Premier League! Profita de bonusul de 300 RON si de cotele excelente!

Birmingham City se află pe locul 9 cu 56 de puncte, la 8 puncte distanță de locul 6, loc de play-ff pentru promovare. The Blues vin după o înfrângere oarecum neașteptată, 1 la 2 la Charlton, asta în timp ce adversare directe precum Sheffield Wednesday și Cardiff City au luat câte trei puncte, galezii câștigând chiar în față lui Derby County, echipa aflată în TOP 6.

Birmingham s-a îndepărtat de obiectiv având o serie negativă cu 4 meciuri fără victorie. Din ultimele 15 puncte puse în joc, City a luat doar 5 cu o victorie contra lui Hull și două remize cu Fulham și Wolverhampton. Băieții pregătiți de Gary Rowett au câștigat doar 2 din ultimele 10 partide din Championship. Problemele par să fie legat de forța liniei ofensive, cea mai slabă din prima jumătate a clasamentului alături de Preston. Jon Toral, spaniolul împrumutat de la Arsenal, este golgeterul echipei cu doar 8 reușite.

Problemele din ofensivă rămân valabile și la meciul de azi, Toral fiind indisponibil după o accidentare suferită în meciul cu Charlton. The Blues l-au achiziționat pe Kyle Lafferty, dar au fost prost inspirați. Nord-irlandezul este accidentat și ar putea reveni peste circa 6 săptămâni adică prea târziu pentru noua sa echipa. El a fost adus pentru a-l înlocui pe jamaicanul Clayton Donaldson autor a doar 7 goluri, dar se pare că mutarea este inutilă.

Echipa se va baza pe danezul Nicolai Brock-Madsen care revine după o accidentare. Revine și fundașul Jonathan Spector, absent în etapa trecută.

Ponturi pariuri fotbal - Birmingham City vs Brighton

Brighton vine pe St Andrew’s după o partida teribila contra lui Burnley. The Seagull’s au fost la un pas de o victorie cu 2 la 1 pe terenul rivalei din lupta pentru promovare, dar Michael Keane a egalat în minutul 94. Brighton a căzut chiar pe locul 3 în acest context, cu 72 de puncte, unul mai puțin decât Middlesbrough și la 4 puncte în spatele liderului Burnley.

Antrenorul Chris Hughton a fost foarte dezamagit de remiza cu Burnely, dar se poate consola cu faptul că echipa sa este neînvinsă de 7 partide.  Albion oferă un fotbal spectaculos cu Dale Stephens, Murphy sau Anthony Knockaert în mare formă. Francezul adus de la Standard Liege are deja două goluri înscrise și este unul dintre jucătorii de urmărit și în meciul de azi.

Knockaert poate fi omul decisiv în condițiile în care atacanții Sam Baldock și Bobby Zamora sunt indisponibili. Lista absenților îi include și pe fundașul Uwe Hünemeier și pe mijlocașul Solly March, autor a 3 goluri în actualul sezon.

In meciul tur, Brighton s-a impus cu 2 la 1.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Birmingham : Kuszczak; Caddis, Michael Morrison, Spector, Grounds; Gleeson, Kieftenbeld; Maghoma, David Davis, Cotteril; Donaldson

Brighton : Stockdale; Bruno Saltor, Goldson, Dunk, Rosenior; Knockaert, Stephens, Kayal, Jamie Murphy; Hemed, Wilson / Jiri Skalak

Ponturi pariuri fotbal – Birmingham City vs Brighton

Meci nul, X solist, cota 3.20 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Sa castige orice repriza Brighton, cota 1.74 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Anthony Knockaert marcator, cota 4.20 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

 

Leave a Reply