Ponturi pariuri fotbal – Beveren vs Standard Liege

Ponturi pariuri fotbal – Beveren vs Standard Liege

În acest week-end a revenit fotbalul din Belgia cu meciurile tari din play-off. Standard de Liège se deplasează la Beveren și este clar că “les Rouches” nu mai joacă deloc sub presiune în acest final de sezon după ce au câștigat Cupa Belgiei, 2 la 1 în finala cu FC Bruges. “Un scénario fou, fou, fou” este descrirea sezonului făcut de Standard până acum cu o reconstrucție lentă la nivel de lot, un mercato agitat și multe emoții oferite fanilor. Ponturi pariuri fotbal - Beveren vs Standard LiegeEste un veritabil “montagnes russes” la nivel de trăiri emoționale, echipa trecând în doar 7 zile de la un minus sub nivelul mării la culmile bucuriei dupa castigarea cupei. A venit imediat și prima problemă: comisia care acordă licențele pentru sezonul viitor a cerut documente suplimenatre din partea celor de la Standard, problemele fiind legate de plata transferurilor efectuate. A fost cerut și un nou business plan, termenul de predare a documentelor find mâine, 4 aprilie. Pentru moment Standard nu are licență pentru prima liga în sezonul viitor. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Beveren vs Standard Liege, Jupiler Pro League, play-off Europa League, grupa A, 3 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe cotele excelente din Belgia si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout – buna optiune mai ales pentru fotbalul belgian!

Cu biletele pentru Europa League în buzunar, Standard pornește în play-off. Echipa a ratat la finalul sezonului regulat clasarea în TOP 6 din Pro League. Băieții lui Yannick Ferrera evoluează în grupa A alături de Courtrai, Mouscron și Waasland Beveren pe care o întâlnesc azi.

Standard de Liège vine după eșecuri la Westerlo, 0 la 2 sau Malines, 0 la 4. Înfrângerea cu Malines i-a trimis în afara luptei din play-off Champion. Les Rouches au anunțat că vor testa jucătorii tineri în acest play-off.  Yannick Ferrera a anunțat multe schimbări pentru meciul cu Waasland-Beveren. Frații Mmaee, Ryan și Samy, Okita și Gobitaka sunt primii vizați pentru a fi “testați” în această perioada. Alte nume, la fel de necunoscute vor apărea în lot pentru partidele cu Mouscron și Courtrai. Nu vor fi folosiți doar jucători tineri. Mai mulți fotbalisti aflați sub formă de împrumut la club – Valdes, Maniatis, Boschilia – vor fi în teren precum și jucatorii folosiți mai puțin de către Ferrera în 2016 – Arslanagic, Collins Fai, Legear, Dompé, Tetteh sau Emond.

Waasland Beveren speră să profite de acest play-off pentru a se relansa. Echipa vine după o înfrângere, 0 la 1 cu Westerlo. Băieții lui Stjin Vevren speră să fie surpriză acestei faza a campionatului.

De notat faptul că meciurile pe teren propriu nu reprezintă neapărat un avantaj. Beveren are doar o singură victorie în ultimele 6 meciuri jucate “acasă” – a fost totuși una importantă, 1 la 0 cu Anderlecht. Este dovada că Beveren este capabilă de orice rezultat. Echipa a făcut meciuri multe meciuri bune precum victoriile cu Saint Trond si Charleroi sau remizele cu Louvain, Standard de Liège sau FC Malines…

De notat faptul că Beveren nu mai câștigat un meci cu Standard de la începutul anului 2012.

Castiga o tableta in acest week-end! Cadou marca Superpont! Afla aici cum poti castiga tableta Allview Viva Q8 Pro!

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Beveren : L. Henkinet – Hugo Sousa, Jonathan Baku, G. Coulibaly, E. Demir – T. Moulin, O. Cissé, O. Myny, F. Vanzo – S. Schrijvers, Z. Gano.

Standard de Liège : Victor Valdès – Fai / R. Goreux, D. Arslanagic, Samy Mmaee /A. Scholz, D. Andrade – G. Maniatis, A. Trebel / Gobitaka, M. Dossevi – Boschilia, I. Santini, J. Dompé.

Ponturi pariuri fotbal - Beveren vs Standard Liege

Ponturi pariuri fotbal – Beveren vs Standard Liege

Meci nul, X solist, cota 3.50 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Total goluri Beveren, peste 1,5 cota 2.60 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Beveren va castiga cel putin o repriza, cota 2.12 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

 

Leave a Reply