Ponturi pariuri fotbal – Benfica vs Braga

Ponturi pariuri fotbal – Benfica vs Braga

Benfica Lisabona și Sporting Braga își dispută azi un loc în finală Cupei Ligii Portugaliei – Taça da Liga. Meciul a fost reprogramat de mai multe ori în funcție de programul în cupele eurpene al celor două echipe și putem spune că „în sfârșit se joacă”.  Cealaltă semifinală s-a jucat în luna februarie și Ponturi pariuri fotbal - Benfica vs Bragaa avut-o drept câștigătoare pe Marítimo Funchal care a trecut cu 3 la 1 de Portimonense. Finala este programata pe 26 mai pe Estádio EFAPEL din Coimbra. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Benfica vs Braga, Portugalia, Cupa Ligii, semifinale, 2 mai 2016, avancronică și pronosticuri.

Benfica are o cota de 1.51  la victorie, iar Sporting Braga 5.10 – mizati aici pe favorita voastră și primiți Cel Mai Mare Bonus la pariuri, până la 450 RON! Aveți și meciul la live-tv!

În tabăra Benficăi prioritatea este titlul în Liga NOS. Finalul de sezon nu este ușor având în vedere faptul că Sporting nu cedează în lupta pentru primul loc. După victoria de vineri din meciul cu Vitória Guimaraes (1-0), Benfica a sperat la un rezultat care să le fie favorabil in derby-ul de pe Dragão. Sporting s-a impus cu 3 la 1 și “encarnadas”se concentrează pe câștigarea ultimelro două emciuri din campionat cu Marítimo (în deplasare) și cu Nacional (pe teren propriu).

Ultimele meciuri ale Benficăi arată că echipa are probleme din punct de vedere fizic. Mai mulți jucători importanți sunt în scădere de formă. Având în vedere această situație, este posibil că antrenorul Rui Vitória să menajeze câțiva jucători în meciul cu Sporting Braga.

Ponturi pariuri fotbal - Benfica vs BragaPe site-ul oficial, Benfica a anunțat că lotul și buletinul medical al echipei vor fi publicate azi, în ziua jocului. Rui Vitória a decis acest lucru, contrar pocedurilor din acest sezon. Doar în perioada cu Jorge Jesus antrenor se mai întâmpla acest lucru.

Absența lui André Almeida, suspendat, este una dintre puținele certitudini legat de meciul Benficăi de azi.

Vrei sa afli cum se fac bani din pariuri?! Vino in comunitatea Superpont Premium si alatura-te pariorilor de top din Romania!

Braga vede acest semi-finală cu un alți ochi decât adversarii de azi. Echipa este pe locul 4, la 5 puncte distanță de Arouca ocupanta poziției a cincea și poate gestiona lejer finalul de campionat. Pentru “guerreiros do Minho” apare șansa de a obține performanțe remarcabile în ambele cupe interne. Cu prezența asigurată în Finala Cupei portugaliei unde o întâlnesc pe FC Porto, os bracarenses doresc să ajungă și în finala Cupei Ligii. Braga revine pe Estádio da Luz la o luna după ce a pierdut cu 5 la 1 în campionat.

În sezonul trecut, în optimile Cupei Portugaliei, Braga a învins cu 2 la 1 la Lisabona și a eliminat-o pe Benfica.

Antrenorul Paulo Fonseca nu poate conta pe Ricardo Ferreira și Vukcevic, suspendați precum și Filipe Augusto, Baiano, Pedro Santos și Rui Fontes, toți accidentați. Revin însă jucători importanți precum fundașul stânga Djavan, apărătorul central Willy Boly și mijlocașul Luiz Carlos. A fost convocat și brazilianul Alef dos Santos un mijlocaș central care a fost împrumutat și la Marseille și care evoluează foarte bine pentru echipa a doua clubului din Braga.

Primul 11 ar putea fi următorul:

Benfica: Ederson; Alex Grimaldo, Luisão, Jardel, Sílvio, Samaris, Anderson Talisca, Carcela, Salvio, Raúl Jiménez, Luka Jović.

Braga: Marafona; Marcelo Goiano, André Pinto, Boly, Djavan, Luiz Carlos, Josué, Mauro, Nikola Stojiljković, Rafa Silva, Ahmed Hassan.

Ponturi pariuri fotbal – Benfica vs Braga

Sansa dubla, X sau 2, cota 2.35 la agentia de pariuri online Netbet.

Gol marcat Braga, cota 1.66 la agentia de pariuri online Netbet.

Raúl Jiménez marcator cota

Handicap asiatic Braga, +1, cota 1.75 la agentia de pariuri online Unibet.

Leave a Reply