Ponturi pariuri fotbal Belgia – Zulte Waregem vs Anderlecht

Ponturi pariuri fotbal Belgia – Zulte Waregem vs Anderlecht

Duminica incepand cu ora 19.00, Zulte Waregem va primi pe Regenboogstadion in cadrul rundei cu numarul 2 din cadrul play-off-ului pentru campionat din Belgia – Jupiler League, vizita celor de la Anderlecht. Duelul de la Waregem va fi condus la centru de S. Gumienny, ajutat la cele doua margini de catre J. Cremers si T. Nijssen. Ponturi pariuri fotbal Belgia – Zulte Waregem vs Anderlecht in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Belgia – Jupiler League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Belgia - Zulte Waregem vs AnderlechtCu 22 de puncte a intrat Zulte Waregem in play-off-ul din Jupiler League, asta dupa ce i-au fost injumatatite punctele acumulate in sezonul regulat ( exact ca in Liga 1 ), insa echipa gazda nu a inceput perfect play-off-ul, egalul din deplasarea avuta la Gent ( 1-1 ) si cele doar 23 de puncte pe care in acest moment le are, plaseaza formatia gazda, doar pe locul 6 in play-off-ul primei divizii belgiene, ultimul, la 4 puncte in spatele celor de la Genk, invingatoare vineri cu 4-0 in fata celor de la Oostende.

Ponturi pariuri fotbal Belgia - Zulte Waregem vs Anderlecht

De partea cealalta, Anderlecht, a intrat in play-off cu 28 de puncte dupa injumatatire, insa a pornit ca din tun in play-off, victoria cu 1-0 din prima etapa contra celor de la Genk, aducandu-i in pozitia a 2 a aPonturi pariuri fotbal Belgia - Zulte Waregem vs Anderlecht play-off-ului la doar 4 puncte in spatele liderului Club Brugge ( mentionam faptul ca la ora redactarii acestui material, Club Brugge inca nu jucase cu Gent ). O infrangere a celor de la Brugge in duelul cu Gent de sambata, coroborat cu un succes al trupei lui Hasi, ar face ca echipa oaspete de pe Regenboogstadion, sa ajunga la doar un punct in spatele acestora, relansand astfel lupta pentru castigarea titlului in Belgia – Jupiler League.

Din 2013 nu a mai castigat Zulte Waregem un duel impotriva oaspetilor de duminica, in tot acest timp consumandu-se numai putin de 9 intalniri directe intre cele doua, 7 dueluri revenind oaspetilor de pe Regenboogstadion, alte doua partide incheiindu-se la egalitate, ambele 0-0. Pe Regenboogstadion, cele doua s-au intalnit de 15 ori, si aici conducand la capitolul succese oaspetii, datorita celor 10 succese bifate, Zulte Waregem castigand doar 4 intalniri, o singura partida incheiindu-se la egalitate, scor 0-0.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Belgia – Jupiler League, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Interesant este faptul ca in 11 din cele 15 partide disputate pe Regenboogstadion, Anderlecht a inscris de fiecare data cel putin doua goluri. Foarte posibil sa o faca si astazi avand in vedere apararea fragila pe care o au gazdele, insa Zulte Waregem in niciun caz nu va trebui subestimata, atata timp cat aceasta a marcat de fiecare data cel putin un gol in 16 din ultimele 19 partide jucate pe teren propriu.

Ponturi pariuri fotbal Belgia – Zulte Waregem vs Anderlecht

Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.66 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Ambele marcheaza & peste 2.5 goluri marcate @ Cota 2.05 –  la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply