Ponturi pariuri fotbal Belgia – Anderlecht vs Genk

Ponturi pariuri fotbal Belgia – Anderlecht vs Genk

Duminica incepand cu ora 19.00, Anderlecht va primi pe Stade Constant Vanden Stock in cadrul primei etape a play-off-ului pentru campionat ( Jupiler League ), vizita celor de la Genk. Ponturi pariuri fotbal Belgia – Anderlecht vs Genk in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Belgia – Jupiler League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Belgia - Anderlecht vs GenkVineri a inceput play-off-ul in Belgia – Jupiler League, play-off care ca si in Romania, va stabili campioana actualului sezon. Anderlecht, va intra in scena duminica cu un meci impotriva celor de la Genk, echipa care va incepe actualul play-off, din pozitia a 5 a cu 24 de puncte, cu 8 mai putine decat liderul Club Brugge.

Echipa probabila Genk : M. Bizot – J. Uronen, C. Kabasele, S. Dewaest, T. Castagne – Pozuelo, O. Ndidi, R. Malinovskiy – N. Kebano, I. de Camargo, L. Bailey.

Anderlecht, nu este nici ea mai departe de Genk, echipa gazda pornind la drum in acest play-off, din pozitia a 3 a, cele 28 de puncte facand ca Anderlecht sa aiba mai putin cu 4 puncte fata de liderul momentului. Insa, o victorie in duelul de pe teren propriu cu Genk, coroborat si cu un rezultat negativ ale celor de la Club Brugge ( mentionam ca la ora redactarii acestui articol, Club Brugge inca nu jucase cu Oostende ), ar face ca Anderlecht sa ajunga in pozitia a 2 a a play-off-ului la doar un punct in spatele liderului.

Ponturi pariuri fotbal Belgia - Anderlecht vs Genk

In orice caz, un succes in duelul cu Genk, tot ar propulsa Anderlecht-ul pe locul secund, insa un succes alPonturi pariuri fotbal Belgia - Anderlecht vs Genk celor de la Brugge la Oostende, ar face ca ecartul dintre cele doua sa ramana in continuare de 4 puncte, echipa gazda avand serios de tras pana sa-si adjudece titlul cu numarul 34.

Echipa probabila Anderlecht : S. Proto – A. Büttner, O. Deschacht, K. Mbodji, A. Najar – Y. Tielemans, B. Nuytinck, D. Praet – F. Acheampong, S. Okaka, I. Sylla.

Istoria intalnirilor directe dintre cele doua formatii, ne prezinta adevarate meciuri echilibrate, in care doar greselile sau fazele fixe au intervenit in stabilirea scorului final. De exemplu, 8 din ultimele 9 intalniri directe au consemnat tot atatea rezultate cu goluri foarte putine marcate ( 3 de 0-0, 4 de 1-0 si 2 de 2-0 ), exceptia facand-o partida de campionat din mai 2014, atunci cand Anderlecht s-a impus cu 4-0 pe acelasi stadion pe care se va disputa si duelul de duminica.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Belgia – Jupiler League, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Un amanunt interesant, il constituie faptul ca in cele 25 de vizite efectuate pe Stade Constant Vanden Stock, Genk s-a impus doar de 4 ori, ultima data in aprilie 2013 ( 2-1 in campionat ). Fara doar si poate Anderlecht are valoarea si terenul de partea sa, atuuri care nu cred ca vor face ca Genk sa bifeze cea de-a 5 a  victorie din istorie pe Stade Constant Vanden Stock, chiar in duelul de duminica.

Ponturi pariuri fotbal Belgia – Anderlecht vs Genk

Anderlecht sa castige @ Cota 1.90 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV petru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Anderlecht sa castige & sub 3.5 goluri marcate @ Cota 2.35 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV petru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply