Ponturi pariuri fotbal – Barnsley vs Scunthorpe

Ponturi pariuri fotbal – Barnsley vs Scunthorpe

Vineri de la ora 17.00, pe Oakwell Stadium, Barnsley primeste vizita celor de la Scunthorpe. Ponturi pariuri fotbal – Barnsley vs Scunthorpe in acest articol!

Cele două formații au același obiectiv! Și anume un loc în play-off la sfârșitul sezonului.

Barsnley se află în acest moment pe poziția a 6-a în League One, ultimul care permite accederea în play-off-ul pentru promovare. La 8 puncte distanță se găsește Scunthorpe, care e neînvinsă în ultimele cinci etape.Ponturi pariuri fotbal - Barnsley vs Scunthorpe

Gazdele vin după o victorie în deplasare, 2-0, pe terenul lui Fleetwood, în timp ce Scunthorpe a remizat pe teren propriu, 1-1, în compania celor de la Chesterfield.

Pariaza pe cele mai bune cote din foltbalul englez doar aici 

Barsnley are una dintre cele mai bune ofensive din al treilea eșalon, cu 59 de goluri înscrise în 37 de etape, doar Wigan și Gillingham înregistrând atacuri superioare. Cu toate că sunt favorite, gazdele au pierdut meciul tur fără ca măcar să înscrie.

Barsnley are o singura infrangere si 5 victorii in ultimele 6 etape, in timp ce Scunthorpe vine dupa 5 egaluri consecutive.

Ponturi pariuri fotbal - Barnsley vs Scunthorpe

Scunthorpe ocupa inaitea acestei etape locul 13 la 6 puncte de primul loc din play-off. Acestia in 18 meciuri in deplasare au acumulat 22 de puncte dupa 6 victorii 4 egaluri si 8 infrangeri.

Gazdele au 9 victorii 2 egaluri si 8 infrangeri in 19 meciuri disputate pe propiul teren.

Sam Winnall este principala amenintare a gazdelor. Este golgheterul echipei cu 17 goluri in 36 de meciuri jucate.Scunthorpe

În ultimele 20 de jocuri din deplasare împotriva echipelor poziționate deasupra lor în clasament, Scunthorpe a câștigat 5, 5 egaluri și au pierdut 10 din aceste meciuri.

În ultimele 20 de jocuri acasă împotriva echipelor poziționate sub ei în clasament, Barnsley a câștigat 10, 4 egaluri și a pierdut 6 din aceste partide.

În ultimele 20 de jocuri din deplasare împotriva echipelor poziționate în jumătatea superioară a clasamentului, Scunthorpe au câștigat 5, 3 egaluri și a pierdut 12 din aceste partide.

În ultimele 20 de jocuri acasă împotriva echipelor poziționate în jumătatea de jos a clasamentului, Barnsley a câștigat 12, 2 egaluri și a pierdut 6 din aceste partide.

Ponturi pariuri fotbal – Barnsley vs Scunthorpe

Barnsley castiga-  cota 2.20 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Total goluri- sub 2.5-cota 1.68 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont. 

Leave a Reply