Ponturi pariuri fotbal – Baia Mare vs Mioveni

Ponturi pariuri fotbal – Baia Mare vs Mioveni

Meci important in Liga a 2-a. CS Mioveni se deplaseaza miercuri la Baia Mare pentru un loc de play-off. Ponturi pariuri fotbal – Baia Mare vs Mioveni, Liga 2, Romania, etapa cu numarul 24, 23 martie 2016, avancroncia si pronosticuri.

Duel pentru play-off!  CS Mioveni vine la Baia Mare de pe un loc 5 si cu sanse mari de a ramane in play-off. De partea cealalta Baia Mare are nevoie de victorie pentru a spera la un loc de play-off.

După înfrângerea de la Cluj, 0-1 cu Universitatea, FCM Baia Mare are nevoie de 2 victorii în următoarele 3 etape rămase de disputat din sezonul regulat, pentru o calificare în play-off.

In 5 etape scurse din acest miniretur, FCM Baia Mare nu a reușit să obțină decât o victorie (2-0 acasă cu Ponturi pariuri fotbal - Mioveni vs Baia MareUTA) și o remiză albă (0-0 la Tărlungeni), suferind 3 înfrângeri  cu același scor 0-1 la Târgoviște, Cluj și sub Dealul Florilor cu Gaz Metan Mediaș, coborând în clasament de pe prima poziție până pe locul 6, având emoții serioase pentru participarea în play-off.

Așadar, pentru FCM Baia Mare este cea mai importantă săptămână, cu două meciuri decisive pentru calificare în play-off, cu CS Mioveni miercuri acasă, și derby-ul Nordului, cu Olimpia la Satu Mare, la sfârșit de săptămână.

Dacă FCM Baia Mare se impune în aceste două jocuri se poate considera ca și calificată în play-off, fără a se mai uita la urmăritoarele sale FC Brașov și ”U” Cluj Napoca.

Ponturi pariuri fotbal - Mioveni vs Baia Mare

De cealaltă parte, argeșenii de la CS Mioveni vin la Baia Mare după o înfrângere pe teren propriu cu FC Brașov și au demonstrat în acest miniretur că sunt o echipă cu un joc bun în deplasare, reușind o victorie la Vâcea și o remiză albă la Cluj.

Etapa trecuta acestia au pierdut 1-0 acasa cu FC Brasov.

Sâmbătă, în etapa a 23-a, la Mioveni, elevii lui Marius Stoica au făcut o primă repriză bună, în care însă au ratat ocazii bune de a înscrie. Ayza, de două ori, Florescu, de două ori, Biceanu, o dată, Nilă, de două ori, șPonturi pariuri fotbal - Mioveni vs Baia Marei Galan, tot de două ori, au avut oportunități bune de a deschide scorul, însă au fost impreciși în fața porții. După pauză, jocul s-a schimbat, iar oaspeții au reușit să deschidă scorul și să câștige partida fără a avea nicio ocazie, golul victoriei veind la un șut banal, după un corner, mingea fiind însă deviată cu capul nefericit de Năstăsie în proprie poartă. În partea a doua, Mioveniul a mai ratat o singură ocazie mare, prin Nilă și Năstăsie, în aceeași fază, în rest, jucătorii gazdă căutând, fără folos, să dea lovitura care putea aduce un punct foarte important.

După înfrângerea de pe teren propriu în fața celor de la FC Brașov, scor 1 – 0, antrenorul principal al CS Mioveni, Marius Stoica a explicat problema pe care acesta a văzut-o în acest meci, precum și în alte partide din trecut.

Am avut situații de a marca, dar nu am putut să finalizăm la acele faze. Am avut șase ocazii, în câteva dintre ele am rămas singuri cu portarul și nu am marcat. Ne amăgim singuri, în acest fel. Dacă nu am fi avut ocazii de gol, ar fi zis toți că echipa nu joacă nimic, dar când ai situații de gol și nu marchezi, alta e problema” a precizat Marius Stoica.

De asemenea, Stoica a accentuat și faptul că, cele trei partide rămase de jucat din sezonul regulat sunt extrem de dificile, în condițiile în care, până în acest moment, clasamentul pentru play-off și play-out nu este încă, unul stabil.

„Să încercăm să luăm puncte în următoarele partide. Ne așteaptă meciuri dificile, iar bătălia pentru play-off este acerbă” a mai punctat Stoica.

In ultimele 8 etape argesenii au pierdut o singura data, cu FC Brașov,1-0 la Mioveni. Acestia reusind victorii cu UTA (2-0), Mediaș 2-0, Olimpia 2-1 și Vâlcea (2-0) și remize la Tărlungeni (0-0), Cluj (0-0) și cu Șoimii (1-1). Însă, cu toate că au pier­dut, argeșenii au rămas pe locul 4 în clasament și păstrează prima șansă de calificare în play-off în fața echipelor din Vâlcea, Baia Mare și Brașov.

Etapa trecută, Marius Stoica a trimis următoarea formulă de echipă, în partida pierdută în fața celor de la FC Brașov:  Oct. Popescu – Toriște, Calvin, Bg. Stoica, Ed. Stoica – Galan, Mîrzeanu, Biceanu, Ed. Florescu – Ayza, Nilă 

Ponturi pariuri fotbal – Baia Mare vs Mioveni

Mioveni castiga- Cota 2.85 la NetBet ( Ai Bonus 300 RON doar prin SUPERPONT )

 

Leave a Reply