Ponturi pariuri fotbal – Auxerre vs Metz

Ponturi pariuri fotbal – Auxerre vs Metz

Meci cu “parfum” de Ligue 1 pe Stade de l’Abbé-Deschamps. Avem doar amintiri din prima liga pentru că gazdele, AJ Auxerre, termină sezonul din Ligue 2 fără vreun obiectiv, iar Metz lupta din greu pentru a prinde un loc de promovare. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Auxerre vs Metz, Franța, Ligue 2, etapa cu numarul 33, 8 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe meciul dintre Auxerre si Metz! Profita de bonusul de 300 RON si partida transmisa in direct la live TV!

Ponturi pariuri fotbal - Auxerre vs MetzSă notăm faptul că meciul dintre Auxerre și Metz are și o latura de super actualitate. Corinne Vollet Limido, proprietara clubului din Auxerre este inclusă în scandalul Panama Papers. Ca orice om care dorește să fenteze fiscul și să spele eventual niște bani, văduva lui Emmanuel Limido este legată de societatea Marron Investments Associates SA din Panama, firma care colabora și cu Mossack Fonseca & CO.

Familia Limido a fost principalul colaborator al firmelor din Qatar care s-au extins în Franța și are o serie de societăți de investiții financiare în Luxemburg, Monaco, Hong Kong și la Londra.

Ponturi pariuri fotbal - Auxerre vs Metz Ponturi pariuri fotbal - Auxerre vs MetzRevenind la fotbal remarcăm prezența în cele doua echipe a singurilor jucători de câmp care nu au ratat vreun meci în actuala ediție de campionat. Este vorba despre Sébastien Puygrenier la Auxerre și Yeni Ngbakoto la Metz.

Puygrenier, care evoluează ca fundaș central nu a fost eliminat și nici suspendat în vreun meci pentru cumul de cartonașe galbene. Ngbakoto, care evoluează în linia mediană a lui Metz are tot 32 de partide jucate și nu a fost accidentat sau înlocuit în vreun meci.

Auxerre se află într-o perioada slabă și după două înfrângeri la rând au spus “adio” unei eventuale promovări. Echipa are 9 puncte de recuperat pentru a ajunge pe podium. Puygrenier și colegii săi au Ponturi pariuri fotbal - Auxerre vs Metz“reușit” să piardă pe teren propriu, 1 la 2 cu Bourg-Péronnas și au cedat și la Lens, cu 3 la 0, în etapa trecută.

În meciul de azi, AJA nu poate conta pe mijlocașul Samed Kilic, suspendat. Atacantul Fumu Tamuzo este accidentat la fel ca și fundașul Thomas Fontaine – un sezon slab pentru Thomas, care a jucat în 31 de partide anul trecut. Grégory Berthier și Henri Ndong au fost lăsați din nou în afara lotului.

Ponturi pariuri fotbal - Auxerre vs Metz

Metz este din nou în cursa pentru un loc pe podium și are un final de sezon foarte bun. Les Messins vin după 3 victorii la rând, 3 la 2 cu Ajaccio, 2 la 1 cu Paris FC și 2 la 0 cu Niort, vinerea trecută. Este o serie perfectă care i-a dus pe locul 4 în clasament la doar un punct de Le Havre, aflată pe locul 3.

Les Grenats au și ei o serie de jucători indisponibili. Fundașul Romain Métanire este suspendat. Căpitanul Kevin Lejeune este accidentat la fel ca și Hamza Sakhi. Jose Palomino, Samy Kehli, Tiago Gomes, Andre Santos și Jānis Ikaunieks au fost lăsați în afara lotului – dacă letonul nu este o surpriză, pentru ceilalți antrenorul este cel care știe care sunt motivele.

Mizeaza aici pe favoritii tai din fotbalul francez  si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Auxerre a câștigat la Metz în turul campionatului. A fost 1 la 0 prin golul lui Cheick Fantamady Diarra, aflat acum la Paris FC.

Ponturi pariuri fotbal – Auxerre vs Metz

Meci nul, X solist, cota 3.05 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Ambele marcheaza, cota 1.90 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Total cornere, peste 9,5, cota 1.90 la NetBet care va oferă un bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

 

Leave a Reply