Ponturi pariuri fotbal – Atletico Mineiro vs Colo Colo

Ponturi pariuri fotbal – Atletico Mineiro vs Colo Colo

Avem un duel extrem de interesant în grupa a 5-a din Copa Libertadores. Colo Colo și Atletico Mineiro s-au “neutralizat” pe 11 martie, scor 0 la 0 pe Estadio Monumental în față a 30.000 de spectatori. Brazilienii nu au arătat mare lucru, dar portarul Victor și-a salvat echipa și obținut un punct aproape de unul singur. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Atletico Mineiro vs Colo Colo, Copa Libertadores, faza grupelor, etapa cu numărul patru, 16-17 martie 2016, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe favoritii tai din Copa Libertadores, ai meciurile la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Galo das Américas” sau mai simplu “galo” așa cum sunt porecliți brazilienii, pleacă cu prima șansă în meciul de la Belo Horizonte. Chilienii vor face însă un meci cel puțin frumos pe criteriul că nu refuză jocul și vor să își ia revanșa după remiza de pe teren propriu.

Atletico Mineiro este liderul grupei cu 7 puncte după 3 meciuri. Brazilienii sunt neînvinși și dacă obțin o victorie azi au mari șanse să își asigure prima poziție. Echipa pregătită de Diego Aguirre a trecut până acum de Melgar, 2 la 1 în deplasare și de Independiente del Valle, 1 la 0 în Brazilia și a adaugat încă un punct în Chile.

Ponturi pariuri fotbal – Atletico Mineiro vs Colo ColoGalo” este lider și în campionatul Mineiro 2016 în fața eternului rival, Cruzeiro. Atletico are 14 puncte în 7 etape și vine după o remiză , 1 la 1 cu America Mineiro. Cu o etapă înainte i-au spulberat pe Tombense cu 4 la 1, Robinho înscriind trei goluri. 13 goluri marcate și doar 4 primite este un bilanț bun, echipa având cea mai bună ofensivă din campionat. Leandro Donizete, Luan, mijlocașul ecuadorian Juan Cazares, decarul Jesus Datolo, Patric și Lucas Pratto speră să fie inspirați și în meciul cu Colo Colo.

Mizeaza aici pe spectacolul din fotbalul sud-american si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Ponturi pariuri fotbal – Atletico Mineiro vs Colo ColoChilienii au 5 puncte în Libertadores. Locul doi este obiectivul pentru El Colo dar remzie el cu Mineiro și cu Independiente del Valle, în Ecuador, nu au prea ajutat. Singura victorie a fost obținută contra lui Melgar,1-0 la Santiago de Chile.

El Cacique” este lider în Clausura 2015/2016, dar vine după un eșec surprinzător la ultima clasată, San Marcos de Arica. Înfrângerea a venit după victorii importante cu Union La Calera, San Luis și un 3 la 0 spectaculos în derby-ul cu Universidad Catolică.

Primul 11 ar putea fi următorul:

Atletico Mineiro: Víctor; Marcos Rocha, Frickson Erazo, Leonardo Silva, Douglas Santos; Leandro Donizete , Rafael Carioca, Juan Cazares / Robinho, Luan ; Patric, Lucas Pratto.

Colo Colo : Justo Villar; Gonzalo Fierro, Claudio Baeza, Julio Barroso, Jean Beausejour; Esteban Pavez, Jaime Valdés, Jorge Araya; Martín Tonso, Esteban Paredes, Juan Delgado.

Ponturi pariuri fotbal – Atletico Mineiro vs Colo Colo

Victorie Atletico Mineiro, 1 solist, cota 1.50 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Atletico Mineiro inscrie in prima repriza, DA, cota 1.62 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Total goluri, peste 3,5, cota 2.90 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Leave a Reply