Ponturi pariuri fotbal – Arminia Bielefeld vs Nurnberg – 2.Bundesliga

Ponturi pariuri fotbal – Arminia Bielefeld vs Nurnberg – 2.Bundesliga

Vineri incepand cu ora 19.30 Arminia Bielefeld va primi in cadrul rundei cu numarul 26 din 2.Bundesliga pe SchucoArena, vizita locului 3 in acest moment in divizia secunda din Germania, Nurnberg.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru 2.Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Arminia Bielefeld vs NurnbergPremrgator disputei de pe SchucoArena, Arminia Bielefeld ocupa pozitia a 13 a in 2.Bundesliga, cele 29 de puncte pe care in acest moment le are acumulate, tin formatia gazda la 5 puncte peste pozitia de baraj pentru mentinerea in 2.Bundesliga, pozitie ocupata in acest moment de Fortuna Dusseldorf si la 9 puncte peste primul loc direct retrogradabil in esaonul 3, loc ocupat in acest moment de Paderborn.

Echipa probabila Bielefeld  Hesl – Dick, Hornig, Börner, Salger – Junglas, Burmeister – Hemlein, Ulm, Nothe – Klos.

Motive de ingrijorare in tabara gazdelor, nu o constituie absolut deloc distanta pe care o au fata de zona minata a clasamentului, ci faptul ca Arminia Bielefeld nu mai castiga cu nimeni in campionat de 5 etape, timp in care a bifat 3 infrangeri si doua rezultate de egalitate, si chiar daca a inscris de fiecare data in 4 din aceste 5 dueluri, asta nu scuza cu nimic faptul ca Bielefeld a primit numai putin de 11 goluri in aceste 5 partide fara succes in 2.Bundesliga.

Citeste aici si avancronica partidei Hertha Berlin vs Schalke 04 din Bundesliga

De partea cealalta, Nurnberg este pe 3 in 2.Bundesliga, loc de baraj pentru promovarea in primulArminia Bielefeld vs Nurnberg esalon, insa oaspetii de astazi vor mai mult. Vor o promovare directa de pe locul 2 sau de ce nu chiar locul 1, mai ales acum cand liderul RB Leipzig a fost invinsa in runda precedenta de Freiburg, distanta intre primele 3 clasate fiind in acest moment de 3 respectiv 6 puncte.

Echipa probabila Nurnberg  Rakovsky – Brecko, Margreitter, Bulthuis, Sepsi – Behrens, Erras – Kerk, Leibold – G. Burgstaller, Fullkrug.

Nu va fi insa foarte usor sa detronezi de pe locul 2 o formatie a Freiburg-ului care joaca nemaipomenit de bine in aceasta perioada, ,insa cum nici jocul Nurnberg-ului nu arata deloc rau, oaspetii duelului de astazi inca pot spera la clasarea pe un loc direct promovabil la sfarsitul sezonului.

Nurnberg nu a mai pierdut un joc de la infranferea din DFB Pokal contra Herthei Berlin in luna decembrie, in tot acest timp reusind sa bifeze ATENTIE, numai putin de 8 victorii si 2 rezultate de egalitate, cu gol inscris in fiecare duel din toate aceste 10 ( Ce-i drept 4 din aceste meciuri au fost amicale disputate in pauza competitionala din aceasta iarna ).

Mizeaza acum pe favoritii tai din 2.Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

La prima vedere Arminia Bielefeld pare a fi multumita cu un rezultat de egalitate, insa oaspetii acestei partide exclud din start aceasta varianta, deoarece in cazul in care Freiburg va bifa inca un succes in aceasta runda, acestia s-ar duce la 5 puncte in fata celor de la Nurnberg. Daca mai spunem si ca St. Pauli in cazul unui succes cu Paderborn, va veni la doar 2 puncte in spatele oaspetilor de astazi, atunci avem toate motivele sa credem ca Nurnberg va incerca sa-si adjudece toate cele 3 puncte puse in joc si implicit a 14 a victorie stagionala.

Ponturi si pariuri Arminia Bielefeld vs Nurnberg

Nurnberg DNB ( in caz de egalitate miza va fi returnata ) @ Cota 1.80 – la Sportingbet ( BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Rezultatul reprizei a doua – Nurnberg @ Cota 3.00 –  la Sportingbet ( BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply