Ponturi pariuri fotbal – Argentinos Juniors vs Huracan

Ponturi pariuri fotbal – Argentinos Juniors vs Huracan

Avem un meci cu nume mari din fotbalul argentinian la nivel de club. Pe Estadio Diego Armando Maradona se întâlnesc dezamăgirea actualului sezon, Argentinos Juniors și inspirata Huracan. Actualul turneu din Campeonato de Primera División este unul care a dat peste cap planurile multor echipe, iar formatul scurt, cu 16 etape, nu permite o abordare prea lejeră. Argentinos este singura echipa care nu a câștigat vreo partida până acum și primește vizita unei echipe, solidă în apărare și la fel de puternică și eficace în atac, pe mâna / picioarele unui „Wanchope” Abila “super inspirado”. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Argentinos Juniors vs Huracan, Argentina, Torneo Transicion, etapa cu numărul 8, grupa B, 28-29 martie, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe favoritii tai din Argentina, ai meciurile la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Ponturi pariuri fotbal - Argentinos Juniors vs HuracanArgentinos Juniors a avut o perioada interesantă de mercato. El Bicho, l-a adus pe excelentul Camillo Vargas între buturi, internațional Columbian trecut pe la Atletico Nacional și Independiente Santa Fe.

Clubul care l-a format pe Diego Maradona l-a repatriat și pe Federico Insúa și mizează pe tânărul Braian Romero venit de la Colón după un 2015 excelent. Lotul este mult sub pretențiile primei ligi.

El bicho de La Paternal vine după o nouă înfrângere, 0 la 3 cu Tucuman și ocupă ultimul loc în grupa B. Cifrele sunt clare : două remize, cinci jocuri pierdute, doar cinci goluri marcate și 19 încasate. Din postura de gazdă, Argentinos au un egal, doua înfrângeri, cu doar două goluri înscrise pentru nu mai puțin de 12 primite.

Ponturi pariuri fotbal - Argentinos Juniors vs HuracanAntrenorul Raúl Sanzotti va face din nou diverse modificări în primul 11 după eșecul dureros cu los tucumanos. În defensivă vor intră Joaquín Laso în locul lui Francis Mac Allister, titular în ultimele patru jocuri și Patricio Matricardi în locul lui Julio Mosevich, tânărul de 19 fiind depășit complet.

Federico Insúa va rămâne și el pe banca și va fi înlocuit cu atacantul Rinaldi, iar Cristian Lobo Ledesma poate să îi țină companie pe fondul nu doar al jocului execrabil ci și din cauza unei accidentări.

Ponturi pariuri fotbal - Argentinos Juniors vs Huracan

Ponturi pariuri fotbal - Argentinos Juniors vs HuracanAnul 2015 rămâne unul al paradoxurilor pentru Huracán. Rămasă în prima liga grație unui “micuț” punct salvator, El Globo a făcut meciuri senzaționale și a uimit întreg continental. Echipa a pierdut la penalty-uri finala Copa Sudamericana în fața columbienilor de la Santa Fe. Anul 2016 se anunță unul cu succese și rezultate bune pentru Huracán.

El Globo vine după un 2 la 0 cu Aldosivi Mar del Plata, într-o altă partida amanata din cauza accidentului suferit în deplasarea din Libertadores cu o luna și jumătate în urmă. Este practic a cincea victorie la rând și, dacă trec și de Argentinos, o egalează pe Lanus în fruntea clasamentului – o pot chiar depăși în cazul unui scor bun. Bilantul de până acum este de 5 victorii, o remiza și un eșec cu 12 goluri marcate și 5 primite. În deplasare, echipa are două victorii din tot atâtea meciuri.

Ponturi pariuri fotbal - Argentinos Juniors vs HuracanTanarul antrenor Eduardo Domínguez va face primul 11 fără fundașul Hugo Nervo, suspendat și mijlocașul central Matías Fritzler, accidentat.

Mijlocașul Patricio Toranzo, atacantul Diego Mendoza și fundașul Lucas Merolla nu sunt încă recuperati 100% și continuă pregatirea separat în vederea meciului din Copa Libertadores cu Sporting Cristal

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Argentinos: Federico Lanzillota; Joaquín Laso, Miguel Torrén, Patricio Matricardi, Gonzalo Piovi; Braian Romero, Cristian Ledesma / Juan Manuel Cobo, Esteban Rolón, Luciano Cabral; Emilio Zelaya, Lautaro Rinaldi.

Huracán: Marcos Díaz; José San Román, Risso, Federico Mancinelli, Luciano Balbi;  Villarruel, Mauro Bogado, Mariano Gonzalez; Daniel Montenegro; Cristian Espinoza, Ramón Ábila “ Wanchope”.

Ponturi pariuri fotbal – Argentinos Juniors vs Huracan

Victorie Huracan, cota 2.37 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Total goluri peste 2,5 , cota 2.15 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Gol marcat Argentinos, cota 1.40 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply