Ponturi pariuri fotbal Argentina vs Bolivia

Ponturi pariuri fotbal Argentina vs Bolivia

Argentina întâlnește azi Bolivia în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Meciul este extrem de important pentru că Ecuador și Uruguay au avut un start bun în preliminarii în timp ce La Albiceleste are de dus lupte grele cu Paraguay, Columbia sau Chile pentru locurile care îi trimit în Rusia. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal Argentina vs Bolivia, preliminarii Campionatul Mondial 2018, zona CONMEBOL, etapa cu numărul 6, 29-30 martie, avancronică și pronosticuri.

Meciul se joacă la Cordoba, oraș care aștepta un meci al naționalei de patru ani. Este motiv de sărbătoare în oraș, care s-a trezit si cu musafiri neașteptați. Ponturi pariuri fotbal Argentina vs BoliviaImpresari, directori sportivi, angajați ai diverselor cluburi europene au ajuns la Cordoba în aceste zile alături de sute de ziariști. Motivul îl constituie starea gazonului de pe Estádio Mario Alberto Kempes, care a găzduit în luna martie două concerte susținute de Maná și Iron Maiden. Meciul nu a fost mutat în alt oraș, dar problemele par să fie majore.

!Citeste aici si ponturile din avancronica meciului Uruguay vs Peru!

Argentina vine după o victorie, 2 la 1 în deplasarea din Chile. La Albiceleste și-a luat într-un fel revanșa pentru finală Copa America de anul trecut. Argentina ocupă poziția a cincea, cu opt puncte câștigate după cinci jocuri. Bilanțul este de două victorii, două remize și un eșec, cu patru goluri marcate și tot atâtea primite.

Gerardo Martino are o generație foarte puternică pentru atac, dar încă nu se leagă jocul și nu sunt deloc certitudini legat de fotbalistii care trebuie utilizați la mijloc și în defensivă. “Tata” va face pentru meciul de azi patru schimbări raportat la meciul cu Chile. Două sunt forțate de faptul că Otamendi și Ramiro Funes Mori sunt suspendati. Vor intraMartin Demichelis și Javier Pinola, fundașul lui Rosario Central. Gonzalo Higuain îi va lua locul în atac lui Sergio Agüero, iar Mascherano, revenit după supendar,e îl va înlocui pe Kranevitter.

Mizeaza aici pe favorita ta in Argentina vs Bolivia, ai meciul la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Meciul are și o poveste legat de cei doi antrenori, care au fost colegi de echipa la Newell´s Old Boys la jumătatea anilor 90. Cei doi au fost oamenii de baza într-un meci important pentru Newell´s. Este vorba despre victoria cu 3 la 1 împotriva lui River Plate în care Baldivieso a marcat un gol iar Martino le-a “creat” pe celelate două – aveți aici video! Ca antrenori, cei doi s-au inatlnit deja în septembrie 2015 când Argentina le-a administrat un 7 la 0 bolivienilor.

Ponturi pariuri fotbal Argentina vs BoliviaBolivia vine după o înfrângere, 2 la 3 contra Columbiei. La Verde ocupă locul nouă cu doar trei puncte câștigate în cinci jocuri și cu șapte goluri marcate și unsprezece primite.

Bolivia are cinci absente pentru meciul de azi. Căpitanul Edward Zenteno este suspendat, iar alături de el, din linia defensivă va lipsi și Leonel Morales, accidentat în meciul contra Columbiei.

Mijlocașul Damián Lizio a fost învoit din cauza unor probleme persoanle. Julio Cesar Baldivieso i-a trimis “acasă” și pe atacanții Dustin Maldonado și Alberto Pinto. Antrenorul Baldivieso va schimba mai mult de jumătate din echipa în raport cu primul unsprezece folosit împotriva Columbiei.

Ponturi pariuri fotbal Argentina vs Bolivia

De notat și situația neplăcută a bolivienilor care nu au avut bani pentru a face deplasarea și a pregati meciului în condiții optime. Jucatorii au făcut 12 ore pe drum până la Cordoba cu opriri în Santa Cruz de la Sierra și Buenos Aires.

Ponturi pariuri fotbal Argentina vs BoliviaPrimul 11 ar putea fi urmatorul:

Argentina: Sergio Romero; Gabriel Mercado, Martín Demichelis, Javier Pinola, Marcos Rojo; Lucas Biglia, Javier Mascherano, Ever Banega; Lionel Messi, Higuaín, Ángel Di María.

 

Bolivia: Romel Quiñónez; Diego Bejarano, Ronald Eguino, Luis Gutiérrez, Marvin Bejarano; Jhasmani Campos, Alejandro Chumacero, Danny Bejarano, Samuel Galindo, Martin Smedberg-Dalence;  Yasmani Duk.

 

Ponturi pariuri fotbal Argentina vs Bolivia

Total goluri interval 0-3, cota 2.05 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Repriza cu cele mai multe goluri, Repriza 1, cota 3.05 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

A doua repriza, X, cota 4.90 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply