Ponturi pariuri fotbal Anglia – Reading vs Hull City

Ponturi pariuri fotbal Anglia – Reading vs Hull City

Marti incepand cu ora 22.00, Reading va primi pe Madejski Stadium in cadrul rundei cu numarul 43 din Championship, vizita celor de la Hull City. Ponturi pariuri fotbal Anglia – Reading vs Hull City in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Championship, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Anglia - Reading vs Hull CityPremergator rundei cu numarul 43, Reading ocupa pozitia a 15 a in esalonul secund englez, cele 51 de puncte acumulate pana in acest moment, tin formatia gazda la 13 puncte in fata celor de la MK Dons, prima echipa aflata pe loc direct retrogradabil in League One, si la 18 puncte in spatele celor de la Sheffield Wed., ultima echipa aflata in acest moment pe loc de play-off pentru promovare in Premier League. 

De partea cealalta, Hull City, este pe 4 in Championship, cele 73 de puncte acumulate, tin formatia vizitatoare de pe Madejski Stadium la 12 respectiv 10 puncte in spatele primelor doua clasate Middlesbrough si Burnley, echipe aflate pe locuri direct promovabile in Premier League, si la 9 puncte in fata celor de la Cardiff City, prima formatie aflata inainte de runda cu numarul 43 in afara locurilor de play-off pentru promovare in Premier League.

Ponturi pariuri fotbal Anglia - Reading vs Hull City

MATCH FACTS

  • 6 infrangeri, 2 rezultate de egalitate si doar 3 victorii a bifat Reading in ultimele 10 etape de campionat, dueluri in care a scapat fara gol primit doar in unul dintre acestea. Ce-i drept, a si marcat in 8 din aceste ultime 10 etape.
  • De 3 etape Reading nu mai castiga cu nimeni in Championship, in tot acest timp bifand tot atateaPonturi pariuri fotbal Anglia - Reading vs Hull City infrangeri, ba mai mult, a primit de fiecare data cel putin 2 goluri.
  • Doar 2 victorii, 4 rezultate de egalitate si 4 infrangeri a bifat Hull City in ultimele 10 etape din Championship, partide in care a primit de fiecare data gol in 7 dintre aceste 10 ultime etape, inscriind la randu-i in 6 dintre acestea.
  • In 5 din cele 7 intalniri directe dintre cele doua, ambele echipe au marcat si doar in 2 dintre acestea numarul de goluri inscrise a fost mai mare de doua.
  • Hull City a marcat de fiecare data FIX un gol in toate cele 3 vizite avute pe Madejski Stadium. 

Mizeaza acum pe favoritii tai din Championship, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

La prima vedere pare a fi mai mult un meci de palmares, niciuna dintre cele doua formatii neavand vreun obiectiv major in acest final de sezon. O retrogradare nici nu intra in discutie in cazul gazdelor, cum la fel nu intra in calcul o promovare directa pentru Hull City, distantele fata de locurile retrogradabile cat si de cele direct promovabile fiind imense. Reading dupa cum am mai spus, nu mai castiga de 3 etape cu nimeni, nu stiu daca a venit acum momentul primei victorii, insa cu siguranta poate marca cel putin un gol in poarta unei defensive a celor de la Hull City, care a primit 21 de goluri pe teren strain in 21 de partide, cum de altfel o poate face si Hull, defensiva celor de la Reading primind numai putin de 51 de goluri in acest sezon.

Ponturi pariuri fotbal Anglia – Reading vs Hull City

Gol marcat in ambele reprize : DA @ Cota 1.90 – la Sportingbet ( BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Abel Hernandez ( Hull City ) sa marcheze oricand in meci @ Cota 2.45 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

 

 

Leave a Reply