Ponturi pariuri fotbal Anglia – Pariurile sfarsitului de sezon

Ponturi pariuri fotbal Anglia – Pariurile sfarsitului de sezon

Cu 7 etape inaintea incheierii sezonului 2015/2016 in Premier League, „minunea” Leicester la inceputul sezonului, dar „certitudinea” Leicester dupa deja vreo 15 etape, hai poate 20, conduce detasat primul esalon englez, cele 66 de puncte acumulate dupa 31 de etape, tin formatia lui Ranieri la 5 puncte in fata lui Tottenham, in acest moment principala adversara a lui Vardy & co. la cucerirea titlului in Premier League. Ponturi pariuri fotbal Anglia – Pariurile sfarsitului de sezon  in articolul de mai jos.

Superpont Premium, ce amai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

Gluma se ingroasa in Premier League prieteni. Leicester, o echipa care era vazuta ca fiind una dintre echipele care se vor lupta la retrogradare in acest sezon,  iat-o in acest moment pe primul loc in Premier League, cu cele mai mari sanse la castigarea titlului de campioana in cel ma spectaculos poate, campionat din Europa. Pana si bookmakerii Unibet si-au dat seama ca nu mai este de glumit cu trupa lui Ranieri, asa ca ii acorda o cota de 1.57 pentru un eventual triumf la sfarsitul acestui sezon.

Profita de livet-tv pentru Premier League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Tottenham, echipa care in acest moment este cea mai apropiata de Leicester in clasament si principala contracandidata la titlu, primeste o cota din partea Unibet de doar 3.60 unitati, in timp ce Arsenal, Manchester City sau Manchester United, echipe aflate in acest moment la 11, 15 respectiv 16 puncte in spatele lui Vardy & co., primesc pe bune dreptate doar cote de 6.80, 81.00 si 181.00 pentru un eventual titlu castigat, sansele acestora fiind practic egale cu 0.

Ponturi pariuri fotbal Premier League - Pariurile sfarsitului de sezon

Insa, cateva cote interesante ne ofera bookmakerii Unibet pentru o clasare a echipelor Arsenal, Man. City, Man. United, West Ham sau Liverpool in primele 4 echipe ale campionatului la sfarsitul sezonului. De exemplu Arsenal echipa care in acest moment ocupa pozitia a 4 a cu 55 de puncte, primeste o cota de 1.05 pentru a termina in BIG 4, iar Manchester City, West Ham si Man. United, echipe aflate la 4 respectiv 5 puncte de BIG 4, primesc cote ce ating valori de 1.65, 5.50 si 2.80 pentru o clasare in primele 4 echipe ale Premier League la sfarsitul actualului sezon.

Ponturi pariuri fotbal Anglia – Pariurile sfarsitului de sezon

Avem lupta grea si la retrogradare. Aston Villa, „lanterna rosie” din Premier League, nici nu mai primeste cota pentru o retrogradare directa pentru ca deja este cu un picior si jumatate in Championship, dar Sunderland si Newcastle, echipe care in acest moment sunt si ele pe locuri direct retrogradabile, primesc cote ce ating valori de 1.40 in cazul Suderland-ului si 1. 75 in cazul celor de la Newcastle.

Ponturi pariuri fotbal Premier League - Pariurile sfarsitului de sezon

Nici Norwich, Crystal Palace sau Swansea nu au scapat de cotatiile bookmakerilor Unibet. Cele 3 echipe sunt foarte aproape de cele 3 care in acest moment se afla pe pozitii direct retrogradabile, cu toate ca din acestea trei, Swansea, echipa care ocupa locul 15, ar avea cele mai putine sanse de retrogradare, aceasta aflandu-se la 10 puncte in fata Sunderland-ului, prima echipa aflata pe loc direct retrogradabil. Tocmai de aceea, Swansea primeste o cota de 34.00 pentru o retrogradare la sfarsitul sezonului, in timp ce Norwich si Crystal Palace, echipe care se afla la doar 2 respectiv 7 puncte de primul loc retrogradabil, primesc cote de 1.75 si 12.00 pentru o eventuala retrogradare in Championship.

Ponturi pariuri fotbal Anglia – Pariurile sfarsitului de sezon

Si pentru ca tot vorbim de pariuri speciale si Premier League, va anuntam ca in Nord-Vestul Angliei sunt 3 mari echipe. Manchester City, Manchester United si Liverpool. Ei bine, Unibet ne ofera pariul special – care dintre cele trei formatii se claseaza cel mai bine in Premier League la sfarsitul sezonului.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Premier League, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

In acest moment City este favorita clara datorita locului ocupat in clasament, de aceea si cota de doar 1.55 oferita de Unibet, insa Man. United si Liverpool echipe care sunt separate de doar 6 puncte cred ca nu mai au nicio sansa sa o ajunga pe City distanta fata de aceasta fiind de 4 puncte in cazul United-ului si 7 in cazul trupei lui Klopp. Insa chiar si asa, cele doua primesc cote de 2.70 respectiv 11.00, in cazul in care una dintre ele va termina in fata „cetatenilor” la sfarsitul acestui sezon.

Ponturi pariuri fotbal Premier League - Pariurile sfarsitului de sezon

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply