Ponturi pariuri fotbal Anglia – Middlesbrough vs Huddersfield

Ponturi pariuri fotbal Anglia – Middlesbrough vs Huddersfield

In aceasta seara incepand cu ora 21.45, Middlesbrough, locul 2 in Championship inaintea acestei runde, va primi pe Riverside Stadium, vizita celor de la Huddersfield, locul 18 in clasamentul celei de-a doua divizii engleze. Duelul de la Middlesbrough va fi condus la centru de S. Martin, ajutat la cele doua margini de catre K. Mulraine si D. Street. Ponturi pariuri fotbal Anglia – Middlesbrough vs Huddersfield in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Championship, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Anglia - Middlesbrough vs HuddersfieldPremergator intalnirii de pe  Riverside Stadium, Middlesbrough, ocupa locul secund in Championship, loc direct promovabil in Premier League, insa cele doar 73 de puncte acumulate inca nu ii sunt de ajuns pentru a avea un final de sezon cat se poate de linistit, in conditiile in care Brighton si Hull City, sunt la doar unul respectiv 4 puncte in spate, gata oricand sa profite de orice pas gresit facut de echipa gazda.

De partea cealalta, Huddersfield, este pe 18 in clasamentul din Championship, cele 45 de puncte acumulate tin echipa oaspete la 8 puncte in fata celor de la MK Dons, echipa aflata in acest moment pe prima pozitie care ar retrograda in League One.

Ponturi pariuri fotbal Anglia - Middlesbrough vs Huddersfield

MATCH FACTS

  • Doar 4 meciuri a pierdut Middlesbrough pe teren propriu in ultimele 21 de partide jucate, Nottingham, Burnley, Bristol si Everton, fiind echipele care au invins echipa gazda pe Riverside Stadium.
  • De 3 ori s-au intalnit cele doua in meci direct pe  Riverside Stadium, Middlesbrough conducand cu 2-0 laPonturi pariuri fotbal Anglia - Middlesbrough vs Huddersfield numarul de victorii repurtate. Al treilea duel s-a incheiat la egalitate 1-1.
  • Huddersfield a inscris de fiecare data in 13 din ultimele 15 partide jucate pe teren strain. Cei drept, a si primit gol in 11 din aceste 15 deplasari.
  • Middlesbrough a primit doar 6 goluri pe teren propriu in 18 partide avute pe Riverside Stadium, lucru care face ca echipa gazda sa detina cea mai buna defensiva din Championship in meciurile de pe teren propriu.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Championship, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Huddersfield vine dupa o infrangere pe teren propriu in fata celor de la Sheffield Wed., ( 0-1 ) o alta echipa din TOP 6, insa Middlesbrough, este cu cel putin o clasa peste Sheffield Utd., asa ca nu stiu cate sperante isi pun oaspetii in jocul de astazi, atata timp cat Middlesbrough tinteste promovarea in acest sezon, si este hotarata sa nu cedeze absolut deloc puncte pe teren propriu.

Ponturi pariuri fotbal Anglia – Middlesbrough vs Huddersfield

Middlesbrough sa castige @ Cota 1.64 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Jordan Rhodes ( Middlesbrough ) sa inscrie oricand in meci @ Cota 2.30 –  la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply