Ponturi pariuri fotbal Anglia – Brighton vs Fulham

Ponturi pariuri fotbal Anglia – Brighton vs Fulham

Vineri incepand cu ora 21.45, Brighton va primi pe The American Express Community Stadium in cadrul rundei cu numarul 24 din esalonul secund englez, vizita celor de la Fulham. Duelul de la Brighton va fi condus la centru de A. Woolmer, ajutat la cele doua tuse de catre J. Amey si I. Fissenden. Ponturi pariuri fotbal Anglia – Brighton vs Fulham in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Championship, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Anglia - Brighton vs FulhamPremergator intalnirii de pe American Express Community Stadium, Brighton ocupa pozitia a 3 a in Championship, cele 78 de puncte acumulate pana in acest moment tin gazdele acestui duel la 2 puncte in spatele celor de la Burnley, locul 2 in esalonul secund englez si la 4 puncte in spatele liderului Middlesbrough. De altfel Burnley si Boro sunt pe pozitii direct promovabile in Premier League, un succes al Brighton-ului cu Fulham, coroborat si cu insuccese al primelor doua, poate plasa formatia gazda pe locul secund in Championship, la un punct peste Burnley si la doar unul singur in spatele liderului Middlesbrough.

De partea cealalta, Fulham este pe 17 in Championship, cele 47 de puncte acumulate, tin formatia oaspete de pe Express Community Stadium, la 10 puncte peste cei de la MK Dons, prima formatie aflata in acest moment pe loc direct retrogradabil in League One. Un succes al Fulham-ului la Brighton, ar face ca echipa oaspete sa urce doar pana pe locul 16 in Championship, asta doar in cazul in care Blackburn va pierde acasa cu Huddersfield.

Ponturi pariuri fotbal Anglia - Brighton vs Fulham

MATCH FACTS

Brighton are doar o singura infrangere  in ultimele 15 meciuri jucate in Championship, Cardiff City invingand gazdele din aceasta seara cu 4-1 in urma cu 10 etape.

Doar 3 infrangeri are bifate Brighton in ultimele 15 etape jucate pe teren propriu, in 9 din aceste 15 meciuri jucate pe Express Community Stadium, Brighton a marcat de fiecare data cel putin 2 goluri.

Fulham nu ma pierde cu nimeni in Championship de 4 etape, timp in care a castigat 3 partide si a terminat la egalitate in alta, Ponturi pariuri fotbal Anglia - Brighton vs Fulhaminsa in ultimele 7 meciuri jucate de echipa oaspete in campionat, ambele echipe au marcat.

De 3 ori s-au intalnit cele doua in duel direct, doar o singura data insa pe Express Community Stadium ( 2-1 pentru Fulham ), in celelalte doua impunandu-se Brighton cu 2-0 si 2-1.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Championship, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Fara doar si poate ca echipa gazda ar fi mai mult decat multumita cu un rezultat de egalitate, insa pentru gazde, un eventual rezultat de egalitate, coroborat cu succese ale primelor doua clasate, ii poate scoate aproape complet din lupta pentru promovarea directa in Premier League.

Ponturi pariuri fotbal Anglia – Brighton vs Fulham

Brighton marcheaza peste 1.5 goluri @ Cota 1.68 – la NetBet ( Deschide aici un cont la NetBet si deblocheaza BONUSUL DE 450 RON )

DE INCERCAT : Brighton castiga & ambele marcheaza @ Cota 3.25 – la NetBet ( Deschide aici un cont la NetBet si deblocheaza BONUSUL DE 450 RON )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply