Ponturi pariuri fotbal – Angers vs Marseille

Ponturi pariuri fotbal – Angers vs Marseille

Angers termină sezonul fără presiune în timp ce Olympique de Marseille speră să își asigure locul în Ligue 1 odată cu acest meci. Presiunea este foarte mare pe jucătorii de la Marseille, iar meciul de azi se anunța extrem de dificil. Angers are ocazia perfectă de a încheia cât mai frumos ediția de campionat în fața propriilor suporteri. Intervievat la Canal Football Club, Rolland Courbis a declarat că este imposibil să revină la OM și a dat o replică teribilă: “La Marseille este nevoie de David Copperfield”. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Angers vs Marseille, Ligue 1, etapa cu numărul 36, 1 mai 2016, avancronică și pronosticuri.

Angers are o cota de 3.05  la victorie, iar Marseille 2.45 – mizati aici pe favorita voastră și primiți Cel Mai Mare Bonus la pariuri, până la 450 RON!

Neînvinsă de 5 etape, Angers și-a regăsit suflul pe final de campionat și se află pe locul 8 în Ligue 1. Scăpată de grijile retrogradării echipa din Anjou are 3 succese în ultimele 5 partide și vine după o remiză, 0 la 0 la Lille.

Angers nu poate conta pe Ismaël Traoré, suspendat două meciuri după eliminarea din partida cu Bordeaux precum și pe un alt fundaș, Vincent Manceau, accidentat. Se adaugă mijlocașii Guy Ngosso, accidentat și Aïssa Laidouni, suspendat. De notat revenirea lui Fodé Doré, inclus deja în lot și la partida cu Lille.

Marseille caută să câștige un meci de 11 etape și are emoții serioase de pe locul 16 în clasamentul din Ponturi pariuri fotbal - Angers vs MarseilleLigue 1. Distanța față de primul loc care duce în Ligue 2 este de doar 4 puncte.

Echipa încearcă să își revină după demiterea lui Michel, cu Passi pe banca și Basile Boli în postura de bodyguard lângă el – chiar m-am speriat când l-am văzut la meciul cu Nantes și am crezut că este cineva de la pază…

O victorie cu Sochaux și o remiză cu Nantes sunt “reușitele “ lui Passi, care a propus un inedit cuplu Bouna Sarr-Thauvin cu Alessandrini pe banca. Fletcher reușește faze de o tehnicitate remarcabilă și scapă foarte frumos mingea în aut... Mă tem că Mandanda va încheia sezonul în arest sau în fața judecătorului după ce va fi comis un gest mai mult sau mai puțin regretabil față de vreun coechipier…

Marseille nu poate conta pe Rolando, Nkoudou, Mauricio Isla și nefericitul Diaby, toți accidentați. Alaixys Romao este suspendat pentru 3 partide. Lass Diarra și Rekik sunt apți de joc, iar Passi i-a rechemat la prima echipa și pe Stéphane Sparagna și Lucas Silva. Zambo Anguissa ar putea fi titularizat în meciul de azi în linia mediană alături de Abdelaziz Barrada.

Stadionul Jean-Bouin va fi plin, iar locurile rezervate galeriei oaspete au fost alocate și ele pentru fanii lui Angers. Prefectura Maine et Loire nu a aprobat deplasarea galeriei celor de la Olympique de Marseille. In meciul tur Angers s-a impus la Marseille cu 2 la 1.

Vrei sa afli cum se fac bani din pariuri?! Vino in comunitatea Superpont Premium si alatura-te pariorilor de top din Romania!

Ponturi pariuri fotbal – Angers vs Marseille

Victorie Angers, 1 solist, cota 3.05 la agentia de pariuri online Netbet.

Sansa dubla 1 sau X, cota 1.60 la agentia de pariuri online Unibet.

Ambele marcheza, cota 1.90 la casa de pariuri online Sportingbet.

 

Leave a Reply