Ponturi pariuri fotbal Amicale – Ukraina vs Cipru

Ponturi pariuri fotbal Amicale – Ukraina vs Cipru

Joi incepand cu ora 21.00, Ukraina va intalni pe Stadion Chornomorets din Odessa intr-o partida amicala, reprezentativa similara a statului Cipru. Ponturi pariuri fotbal Amicale – Ukraina vs Cipru in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru meciurile amicale, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Amicale - Ukraina vs CipruSpania, Slovacia, Belarus, Luxemburg si Macedonia au fost adversarele ukrainienilor in grupa pentru calificarea la EURO 2016. O grupa a naibii de dificila, cu o Spania favorita unu, dar cu o Slovacie in forma excelnta, depasind in clasament la finalul preliminariilor cu 3 puncte selectionata Ukrainei, echipa care era cotata ca fiind drept favorita cu numarul 2 la calificarea din aceasta grupa.

Echipa probabila Ukraina : Pyatov – Fedetsky, Khacheridi, Kucher, Shevchuk – Stepanenko. Malyshev – Yarmolenko, Sydorchulk, Tymoshchuk – Zozulya.

Echipa probabila Cipru : Georgallidis – Demetriou, Angeli, Merkis, Júnior – Laban, Nikolaou – Charalampidis, Kastanos, Makris – Mitidis.

Ukraina a terminat pe 3 pana la urma cu 19 puncte, cu 8 mai multe decat Belarusul, echipa clasata pe 4, puncte care au ajutat formatia gazda de joi sa mearga la baraj. La baraj, Ukraina intalnit Slovenia, o mai veche cunostinta a Romaniei, si gratie victoriei cu 2-o din tur, Ukraina a reusit calificarea la europeanul francez, nu de alta dar la retur Slovenia a pus probleme serioase ukrainienilor, scorul partidei fiind egal 1-1.

Superpont Premium, ce amai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

De partea cealalta, Cipru, a incercat dar nu a reusit sa stranga mai mult de 12 puncte intr-o grupa dinPonturi pariuri fotbal Amicale - Ukraina vs Cipru care au mai facut parte Belgia, Tara Galilor, Bosnia & Hertegovina, Israel si Andorra. Cele 12 puncte acumulate in 10 partide ( 4 victorii si 6 infrangeri, golaveraj 16-17 ) nu au facut altceva decat sa plaseze formatia oaspete pe locul 5 in grupa B, la 5 puncte in spatele Bosniei, echipa clasata la final pe 3 si la un punct in spatele Israelului, formatie ce a incheiat campania de calificare pentru EURO 2016 pe locul al 4 – lea.

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

O singura data s-au mai intalnit cele doua pana acum, in 2008 in Cipru intr-un joc deasemenea amical, cele doua incheiau la egalitate 1-1. Nu cred ca acest scor se poate repeta si astazi, ukrainienii fiind cu cel putin o clasa peste adversara de pe Stadion Chornomorets, asa ca Ukraina are atat valoarea cat si puterea de a se impune in fata cipriotilor la o diferenta de cel putin doua goluri.

Ponturi pariuri fotbal Amicale – Ukraina vs Cipru

Ukraina castiga la diferenta de 2 goluri sau mai multe @ Cota 1.83 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Andriy Yarmolenko ( Ukraina ) sa inscrie oricand in meci @ Cota 2.55 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Mizeaza acum pe favoritii tai din meciurile amicale, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

 

Leave a Reply