Ponturi pariuri fotbal Amicale – Ucraina vs Tara Galilor

Ponturi pariuri fotbal Amicale – Ucraina vs Tara Galilor

Luni incepand cu ora 21.00, NSK Olimpijs’kyj din Kiev va fi gazda partidei amicale pe care Ucraina o va avea de disputat in compania reprezentativei similare a Tarii Galilor. Ponturi pariuri fotbal Amicale – Ucraina vs Tara Galilor in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru meciurile amicale, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Amicale - Ucraina vs Tara GalilorSpania, Slovacia, Belarus, Luxemburg si Macedoniaau fost adversarele ukrainienilor in grupa pentru calificarea la EURO 2016. O grupa a naibii de dificila, cu o Spania favorita unu, dar cu o Slovacie in forma excelnta, depasind in clasament la finalul preliminariilor cu 3 puncte selectionata Ukrainei, echipa care era cotata ca fiind drept favorita cu numarul 2 la calificarea din aceasta grupa.

Echipa probabila Ucraina : Boyko, Putivtsev, Fedetskiy, Shevchuk, Kucher, Stepanenko, Garmash, Husyev, Yarmolenko, Rotan, Zozulya.

Ukraina a terminat pe 3 pana la urma cu 19 puncte, cu 8 mai multe decatBelarusul, echipa clasata pe 4, puncte care au ajutat formatia gazda de joi sa mearga la baraj. La baraj, Ukraina intalnit Slovenia, o mai veche cunostinta a Romaniei, si gratie victoriei cu 2-0 din tur, Ukraina a reusit calificarea la europeanul francez, nu de alta dar la retur Slovenia a pus probleme serioase ukrainienilor, scorul partidei fiind egal 1-1.

Superpont Premium, ce amai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

De partea cealalta, Tara Galilor a facut parte din grupa B a preliminariilor pentru EURO 2016, alaturi dePonturi pariuri fotbal Amicale - Ucraina vs Tara Galilor de Belgia, Bosnia & Hertegovina, Israel, Cipru si Andorra. Dupa o lupta dusa pana aproape de finalul campaniei de calificare cu Belgia, Bale & co. au terminat in cele din urma pe locul secund in aceasta grupa B, cele 21 de puncte acumulate tinand reprezentativa Tarii Galilor la 2 puncte in spatele castigatoarei grupei Belgia, dar la 4 in fata Bosniei & Hertegovina, echipa clasata pe treapta a treia a podiumului in aceasta grupa.

Echipa probabila Tara Galilor : Hennessey, Gunter, Chester, Williams, Matthews, Ledley, Vaughan, Cotterill, Vokes, Williams, Lawrence.

Dupa terminarea campaniei de calificare pentru EURO 2016, cum era firesc, atat Ucraina cat si Tara Galilor au avut de disputat partide amicale. Ucraina s-a impus la mijlocul saptamanii trecute cu 1-0 in fata Israelului in singurul meci amical disputat de vecinii nostri de la finalul campaniei de calificare pentru EURO, in timp ce oaspetii duelului de pe NSK Olimpijs’kyj, au jucat doua partide amicale, partide pe care din pacate nu au reusit sa le castige, fiind invinsi de Olanda cu 3-2 in noiembrie si la mijlocul saptamanii trecute au fost doar egalii la unu a Irlandei de Nord chiar pe teren propriu.

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Fara Bale in lotul Tarii Galilor, Ucraina pare a fi echipa care va pleca in acest duel cu un usor avantaj in fata oaspetilor de astazi. Binenteles acest avantaj va fi creat in primul rand de terenul propriu pe care joaca, insa Tara Galilor poate fi capabila de surprize, cum a fost in partidele cu Belgia din preliminarii ( 1-0 pentru Tara Galilor si 0-0 ), asa ca un gol marcat de galezi nu cred ca ar trebui sa mire pe nimeni. Apropo, in singurele doua intalniri directe, cele doua au remizat de fiecare data la unu ( 1-1 in martie si iunie 2001 ).

Ponturi pariuri fotbal Amicale – Ucraina vs Tara Galilor

Ambele echipe marcheaza @ Cota 2.60 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Ucraina castiga & ambele marcheaza @ Cota 4.70 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Mizeaza acum pe favoritii tai din meciurile amicale, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Leave a Reply