Ponturi pariuri fotbal Amicale – Slovenia vs Macedonia

Ponturi pariuri fotbal Amicale – Slovenia vs Macedonia

Miercuri seara incepand cu ora 19.00 Slovenia intalneste intr-un meci amical Macedonia.Ponturi pariuri fotbal Amicale – Slovenia vs Macedonia in acest articol!

Profita de livet-tv pentru meciurile amicale, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Repartizata la inceputul campaniei pentru calificare la EURO 2016 intr-o grupa cu Ponturi pariuri fotbal Amicale – Slovenia vs MacedoniaAnglia,Elvetia,Estonia,Lituania,San Marino,Slovenia a terminat pe locul 3 grupa E dupa Anglia si Elvetia. Astfel dupa locul 3 Slovenia a trebuit sa joace baraj de calificare.Un baraj pe care l-a pierdut in dubla mansa cu Ucraina.

Slovenia se pregateste pentru meciurile de calificare la Campionatul Mondial 2018 cu 3 amicale tari: Macedonia, Irlanda de Nord si Suedia.

In preliminarile Campionatului Mondial din 2018 Slovenia a picat in grupa cu : Anglia, Scotia, Slovacia, Lituania si Malta.

De la Slovenia se remarca mijlocasul Josip Ilicic. Jucator ce este legitimate la Fiorentina si pentru care in 23 de meciuri are 11 goluri marcate.Mijlocasul in varsta de 28 de ani are 33 de selectii la lotul Sloveniei, pentru care a marcat 2 goluri.

Ponturi pariuri fotbal Amicale – Slovenia vs Macedonia

Lotul slovenilor

 

Lotul convocat de selectionerul SRECKO KATANEC pentru meciurile cu Macedonia, Irlanda de Nord si Suedia.

Portari: Jan Oblak, Vid Belec, Nejc Vidmar

Fundasi: Nejc Skubic, Miral Samardžić, Petar Stojanović, Andraž Struna, Luka Krajnc, Bojan Jokić, Boštjan Cesar,

Mijlocasi: Aljaž Struna, Miha Zajc, Valter Birsa, Blaž Vrhovec, Benjamin Verbič, Jasmin Kurtić, Andraž Kirm, Josip Iličić, Matic Črnic, Rene Krhin

Aracanti: Roman Bezjak, Milivoje Novaković,

 

Mizeaza acum pe favoritii tai din meciurile amicale, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

 

Ponturi pariuri fotbal Amicale – Slovenia vs Macedonia

 

 

De partea cealalta Macedonia este departe de o forma buna.Acesta a fost “ laterna rosie” intr-o grupa cu: Spania, Slovacia, Luxemburg,Ucraina, Belarus pentru calificarea la EURO 2016.Ponturi pariuri fotbal Amicale – Slovenia vs Macedonia

In ultimul amical jucat in luna decembrie anul trecut , acestia au incheiat la egalitate cu selectionata under 21 a Macedoniei.

Dupa 2 ani jumate a revenit si atacantul celor de la Genoa, Goran Pandev. Atacantul in varsta de 32 de ani este cel mai bun marcator al nationalei, in 75 de selectii are 26 de goluri marcate.

Mijlocașul macedonean și unul dintre cei mai buni jucători din Maribor din Slovenia, Agim Ibrahimi crede că meciul cu Slovenia, va fi un test bun pentru echipa noastră.” Noi  știm că Slovenia a fost întotdeauna o echipă bună și mai presus de toate au o mulțime de jucători de calitate, care au dovedit deja calitatea lor la cluburile mari.”

Ponturi pariuri fotbal Amicale – Slovenia vs Macedonia

Total goluri- peste 2.5- cota 2.15 la casa de pariuri online Netbet

Slovenia castiga- cota 1.40 la casa de pariuri online Sportingbet

 

Leave a Reply