Ponturi pariuri fotbal Amicale – Portugalia vs Bulgaria

Ponturi pariuri fotbal Amicale – Portugalia vs Bulgaria

Doi „zei”, pentru doua tari in care fotbalul este cel mai iubit sport, Eusebio si Hristov Stoichkov.  In perioada in care Eusebio era reprezentantul tarii sale in fotbalul mondial, Portugalia avea cea mai buna reprezentativa din istorie, avand in echipa si alte nume mari precum  Mario Coluna ( capitan ) si Jose Carlos. Hristov Stoichkov este considerat cel mai bun jucator bulgar din toate timpurile, jucator considerat chiar si de Pele unul din cei mai buni jucatori de fotbal din lume, conducand nationala Bulgariei pe locul 4 in Cupa Mondiala din 1994, competitie in care a castigat si Mingea de Bronz a Cupei Mondiale marcand nu mai putin de 6 goluri pentru echipa sa.

In prezent, Portugalia si-a gasit un alt zeu, pe Cristiano Ronaldo, multiplu detinator al Ghetei de Aur, in timp ce Bulgaria este in declin chiar de la participarea din 1994 la Cupa Mondiala. Acest meci poate fi considerat un nou inceput pentru Bulgari, cu o echipa mai tanara si cu foarte mult potential. Ponturi pariuri fotbal Amicale Portugalia vs Bulgaria doar in cele ce urmeaza.
Amicalul dintre cele doua nationale va incepe la ora 22:45 si se va juca pe stadionul Dr. Magalhaes Pessoa unde echipa condusa de Cristiano Ronaldo va incerca sa continue seria de victorii inceputa cu victoria cu 0 la 2 impotriva Luxemburgului.

cr7Chiar daca unele publicatii portugheze sugereaza ca tehnicianul Fernando Santos il va menaja pe Cristiano Ronaldo impotriva bulgarilor, acesta va juca si cu siguranta va pune mari probleme defensivei Bulgariei. Portugalia a terminat Grupa I pe prima pozitie  cu 21 de puncte ( 7 victorii din 8 maxim posibile ) impotriva unor echipe precum Albania, Danemarca, Serbia si Armenia.

Echipa condusa de tehnicianul Fernando Santos vine dupa victoria impotriva Luxemburgului, precedata de infrangerea cu 1 la 0 cu nationala Rusiei si este cel mai probabil ca meciul acesta sa fie a doua victorie consecutiva pentru portughezi.

Pentru acest meci vor absenta Almeida, Coentrao, Veloso, Moutinho, Thiago, Pizzi si Varella. Echipa probabila folosita de Fernando Santos va fi formata din Rui Patricio – Suares, Bruno Alves, Pepe, Eliseu- Sanchez, William, Carvalho – Nani, si Cristiano Ronaldo.

 

Ponturi pariuri fotbal – Real Oviedo vs Ponferradina

 

Bulgaria a terminat Grupa H  cu o victorie impotriva nationalei Azerbaijan dar cu doar 11 puncte ( 3 victorii si 2 egaluri ) nu a reusit sa se califice pentru competitia finala din Franta, fiind la 8 puncte in spatele locului 3 ocupat de Norvegia.

bulgaria

 

Lipsa unei generatii cel putin aproapiata ca valoare de cea de aur din care facea parte si marele jucator bulgar Hristo Stoichkov este principala problema e Bulgariei. Chiar daca au reusit sa egaleze echipe precum Franta, Olanda, Suedia sau Belarus, bulgarii nu au reusit sa fure si victoria impotriva acestor echipe puternice.

 

Tehnicianul Ivaylo Petev va face multe schimbari in acest meci, Portugalia fiind echipa perfecta impotriva careia sa testeze noi jucatori si sa le verifice forma, precum atacantul celor de la Ludogorets, Marcelinho.

Ivaylo Petev i-a convocat pe Anton Nedyalkov, Dimitar Rangelov, Ivelin Popov, Alexander Tonov si Toni Tasev sa isi reprezinte tara, jucatori care trebuie sa dovedeasca ca pot si merita sa fie selectionati, mai ales ca se apropie meciurile de calificare pentru urmatoarea Cupa Mondiala.

Echipa probabila folosita de Petev va fi : Mitrev- Minev, Inavov, Alexandrov, Bozhykov – Zlatinski, Dyakov – Marcelinho, Popov, Alexandrov – Rangelov.

Ponturi pariuri fotbal Amicale – Slovacia vs Letonia

Victorie Portugalia – cota 1.30 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Cristiano Ronaldo inscrie oricand  –  cota 1.50 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Leave a Reply