Ponturi pariuri fotbal Amicale – Cehia vs Scotia

 

Ponturi pariuri fotbal Amicale – Cehia vs Scotia

O alta disputa de mare interes din seria amicalelor de joi se va desfasura la Praga, pe Generali Arena, acolo unde de la ora 21.45 Cehia va primi vizita Scotiei. Ponturi pariuri fotbal Amicale – Cehia vs Scotia ina cest articol!

Vom vedea un duel intre doua natiuni ambitioase, in care totusi gazdele pleaca favorite la casele de pariuri online.

Profita de livet-tv pentru meciurile amicale, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Cehia este evident echipa mai puternica si a aratat foarte bine si in preliminariile EURO. Va merge in FrantPonturi pariuri fotbal Amicale - Cehia vs Scotiaa si nu a avut emotii intr-o grupa foarte dificila, cu Olanda, Turcia si Islanda.

A terminat pe primul loc si a aratat excelent din punct de vedere ofensiv. Totusi defensiva a fost o mare problema, cu o medie de peste un gol incasat pe meci chiar si acasa.

La EURO 2016 acestia au fost repartizati intr-o grupa cu Spania, Turcia si Croatia.

A mai disputat doua amicale dupa incheierea preliminariilor si jocul nu a aratat prea bine. A pierdut categoric in Polonia, contra unui adversar de aceeasi valoare.

Lipsesc doi oameni de baza din lotul lui Pavel Vyrba si anume portarul Cech si omul de creatie Rosicky. Deasemenea, veteranul Plasil a fost lasat acasa. Nu ar trebui insa ca asta sa fie o mare problema in fata unui adversar totusi modest. In rest nu sunt probleme de efectiv si cel mai probabil vom vedea pe teren cel mai bun prim 11 pe care selectionerul il are la dispozitie.

Echipa probabila:

Cehia (4-4-2) : Vaclik – Kaderabek; Sivok; Kadlec; Pudil – Darida; Sural; Dockal; Krejci – Necid; Vydra.

Scotia a ajuns pe locul 45 in clasamentul FIFA si vine dupa o campanie de calificare la EURO in care a dezamagit complet.Ponturi pariuri fotbal Amicale - Cehia vs Scotia

A terminat pe 4 in grupa D, desi obiectivul a fost cel putin un loc de baraj. Slectionerul pregateste deja campania de calificare la Cupa Mondiala si in acest sens se pare ca va renunta la multi jucatori care au dus greul in ultimii ani.

A convocat pentru meciul de la Praga foarte multe nume noi, precum Scott Bain, Kenny McLean, Kevin McDonald si Tony Watt, toti aflati in pragul debutului pentru nationala.

Jocul Scotiei a aratat foarte rau in ultimele partide, britanicii castigand un singur meci din ultimele cinci disputate, insa si atunci au facut-o contra amatorilor din Gibraltar. Au excelat pe plan ofensiv in grupa de calificare la EURO, terminand cu al treilea atac. Au avut o medie de peste doua reusite pe meci, insa cu siguranta vor avea probleme la Praga.

Echipa probabila:

Scotia (4-2-3-1) : McGregor – Robertson; Greer; Berra; Hutton – Brown; D Fletcher – Ritchie; Forrest; Naismith – S Fletcher.

Aceasta va fi a saptea intalnire directa, Cehia dominand pana acum bilantul. O singura data s-a impus Scotia in cele sapte dueluri precedente, iar in deplasare a pierdut de fiecare data. Ramane de vazut ce va face acum, insa ultimele evolutii nu o recomanda pentru un rezultat favorabil.

Ponturi pariuri fotbal Amicale – Cehia vs Scotia

Cehia castiga- cota 1.72 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Total goluri- sub 2.5 –  cota 1.62 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Leave a Reply