Ponturi pariuri fotbal – Almeria vs Mallorca

Ponturi pariuri fotbal – Almeria vs Mallorca

Este un meci al echipelor care au dezamăgit în actualul sezon. În luna august 2015 ambele cluburi erau cu gândul la prima liga din Spania, dar acum se lupta pentru evitrea retrogradării. Almeria și Mallorca au avut un parcurs similar și seamănă ca două picături de apă – “dos gotas de agua” pentru că vorbim de fotbalul spaniol. Ponturi pariuri fotbal – Almeria vs Mallorca Stadionul Juegos del Mediterráneo va găzdui două echipe care au ajuns amândouă la cel de al treilea antrenor în acest sezon, au două din cele mai slabe linii ofensive, 26 de goluri Almeria și 27 Mallorca și două defensive la acelasi nivel cu 34 respectiv 36 de goluri încasate. Ambele au început sezonul cu doi foști mari jucători ai Barcelonei pe banca tehnică. Este vorba despre Sergi Barjuan la Almeria și Albert Ferrer la Mallorca. Ce va spuneam că seamănă… Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Almeria vs Mallorca, Spania, Liga Adelante, etapă cu numărul 31, 27 martie 2016, avacronica și pronosticuri.

Mizeaza aici pe meciurile care decid cine promoveaza in La Liga!Profita de bonusul de 300 RON si partida transmisa in direct la live TV!

Almeria are un sezon slab și este în zona de retrogradare. Echipa rojiblanco ocupă locul 19 cu 31 de puncte. Se putea și mai rău, dar evoluția jucătorilor s-a schimbat în bine de la venirea lui Nestor Gorosito ca antrenor.

În ultimele 5 etape Almeria a obținut 2 victorii și 3 remize și pentru prima data după o lungă perioada de timp sunt gata să părăsească zona de retrogradare.

Almeria vine după o remiză, 0 la 0 în deplasare cu Elche. Pe teren propriu bilanțul este de 6 victorii, 4 egaluri și 5 înfrângeri cu 19 goluri marcate și 20 primite. Ultimel două partide de pe Juegos del Mediterráneo au insemnat doua victorii, 1 la 0 cu Albacete și 1 la 0 cu Girona.

Nestor Gorosito nu se poate baza pe mijlocașii Ramón Azeez, Antonio Puertas, și Fernando Soriano precum și pe fundașul Cuéllar, accidentati. Fundașul Esteban Ariel Saveljich, preferat de Gorosito în ultimele partide, este convocat la naționala din Muntenegru. Fostul fundaș de la Racing Club are dublă cetățenie, muntenegreană și argentiniană.

Atacantul Jonathan Zongo este convocat și el pentru meciurile celor din Burkina Faso. Pipo Gorosito i-a reinclus în lot pe fundașul Goñi, mijlocașul Mohammed Fatau și pe atacanții Iago Díaz și Kalu Uche.

Ponturi pariuri fotbal – Almeria vs Mallorca

Mallorca se află pe locul 17 cu 34 de puncte. Echipa vine după un 1 la 1 cu Mirandes și se poate lăuda cu 8 puncte adunate în ultimele 5 partide. Din postura de vizitatori rezultatele nu sunt deloc încurajatoare. Los Rojinegros au 2 victorii, 4 remize și 9 eșecuri cu 12 goluri maracte și 24 primite. De notat este că acum doua etape Mallorca a reușit să câștige la Huesca, scor 2 la 1, cu fostul rapidst Joan Oriol marcator.

Antrenorul Fernando Vázquez vorbește despre “la remontada” și speră ca echipa să poate pleca măcar cu un punct de la Almeria. “La Segunda es muy complicada” a declarat Vázquez la ultima conferință de presă.  Adevărul este că Real Mallorca și Almeria sunt la cota de urgență și meciul de azi este o veritabilă finală pentru ambele echipe.

!Citeste aici si avancronica meciului derby pentru promovare dintre Cordoba si Alaves!

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Almeria: Casto Espinosa; Michel Macedo, Adrian Castellano, Ximo Navarro, Morcillo, Dubarbier; Pozo, Lolo Reyes, José Ángel; Juan Ramirez, Quique

Mallorca: Timon Wellenreuther; Joan Oriol, Biel Company, Jaon Truyols, Lucas Aveldano; Abdoul Sissoko, Hector Yuste; Diogo Salomao, Damia Sabater, Lago Junior; Alfredo Ortuño

Ponturi pariuri fotbal – Almeria vs Mallorca

Meci nul X solist, cota 3.05 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Sansa dubla, 1 sau X, cota 1.29 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Total cornere, peste 10, cota 2.00 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

 

Leave a Reply