Ponturi pariuri fotbal – Ajaccio vs Red Star

Ponturi pariuri fotbal – Ajaccio vs Red Star

Avem un meci interesant în Corsica cu două echipe care nu au motive să se mulțumească cu o remiză. Les Acéistes au o revanșa de luat după un 1 la 1 din tur în care parizienii au egalat cu noroc și tot așa au luat și un punct, “tăind” speranțele la prima victorie în deplasare pentru Ajaccio. Multe ziare vorbesc despre o partida deschisa, dar nu stiu cate de dornice vor fi cele doua echipe sa mai incaseze goluri, azi dupa cate au primit in etapa trecuta. Sa trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Ajaccio vs Red Star, Ligue 2, etapa cu numarul 33, 8 aprilie 2016, avancronica si pronosticuri.

Este un final de sezon teribil in Ligue 2! Nu ezita, mizeaza aici pe favoritii tai si profita de 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Învingătoare cu Niort, 2 la 0 în etapa a 31-a , AC Ajaccio nu a reușit să confirme și pe terenul celor de la Bourg-Péronnas și au pierdut la scor, 0 la 3 în etapa trecută. Les Ours se află pe locul 12 în clasament cu 10 puncte avans fata de zona retrogradării.

L’Etoile rouge est tombée” – Steaua Roșie a căzut, a fost titlul în presă după meciul de luni dintre Red Star și Paris FC. Lanterna roșie le-a tăiat elanul de promovare băieților lui Rui Almeida cu un spectaculos 4 la 2. Red Star are 3 infangeri în ultimele 4 etape și a ajuns pe locul 5 în Ligue 2 la 2 puncte de Le Havre, ocupanta locului 3.

Ponturi pariuri fotbal - Ajaccio vs Red StarAjaccio este practic salvată de la retrogradare, dar obiectivul îl reprezintă obținerea a 50 de puncte. Antrenorul Olivie Pantaloni are la dispoziție un lot aproape complet.

Lipsesc doi oameni în defensivă, fundașul dreapta Anthony Lippini eliminat în etapa trecută și fundașul stânga Paul Babiloni, accidentat. Este un punct slab pentru corsicani, care suferă pe fondul numeroaselor cartonașe încasate – 82 de cartonașe galbene și 8 roșii.

Ponturi pariuri fotbal - Ajaccio vs Red StarRevine și Riad Nouri ( 6 goluri, 4 pase decisive) pentru meciul de azi, iar ofensivă este completă. Les „Blanc et Rouge” se bazează pe o nouă zi bună a lui Julien Toudic, autor a 8 goluri în acest sezon.

Foarte important este însă modul în care vor gestiona faza defensivă. Ajaccio este a 7-a ca soliditate a liniei de apărare, dar are o statistică foarte intersanta. Echipa rezistă bine în prima repriza, fiind prima în top, dar clachează după pauză, coborând tocmai pe locul 17 din punct de vedere al golurilor încasate.

poza SUPEPRPONT PT LINK

Red Star nu va putea conta pe golgeterul Anatole Ngamukol, accidentat. Revine un om important în Ponturi pariuri fotbal - Ajaccio vs Red Starapărare, fundașul central Julian Jeanvier – este jucătorul lui Lille și cred că va reveni în Ligue 1 cât de curând.

Hameur Bouazza, autor a 6 goluri și unul dintre cei mai buni păstori din Ligue 2 precum și Naim Sliti sunt oamenii de urmărit în partida de azi. Red Star este prima în clasamentul punctelor câștigate în deplasare cu 30 de puncte obținute în 16 partide – Dijon are 27, Nancy 23 , iar Metz, 22.

În meciul tur scorul a fost 1 la 1, cu Laurent Aubergel deschizând scorul în minutul 21 pentru ca Freddy Plumain să egaleze în ultimul sfert de oră.

Ponturi pariuri fotbal – Ajaccio vs Red Star

Victorie Ajaccio, 1 solist, cota 2.15 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Sansa dubla, 1 sau X, cota 1.28 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Total cornere, peste 8,5, cota 1.68 la NetBet care va oferă meciul transmis in direct la live tv si bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Leave a Reply