Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – St. Pauli vs Union Berlin

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – St. Pauli vs Union Berlin

Vineri incepand cu ora 19.30, St. Pauli, echipa care s-a batut pana in urma cu cateva runde la un loc de promovare, va primi pe Millerntor-Stadion din Hamburg in cadrul rundei cu numarul 28 din esalonul secund german, vizita celor de la Union Berlin, o echipa fara obiectiv major in acest final de sezon. Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – St. Pauli vs Union Berlin in articolul de mai jos.

Mizeaza acum pe favoritii tai din 2.Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - St. Pauli vs Union BerlinSt. Pauli, echipa antrenata de fostul antrenor al Otelului Galati, Ewald Lienen, s-a luptat pana mai acum cateva etape cu Nurnberg si Freiburg pentru un loc de promovare. O adevarata surpriza am putea spune, in conditiile in care, in sezonul trecut echipa gazda a ratat la mustata un loc direct retrogradabil. St. Pauli a inceput bine sezonul cu Lienen la timona, la un moment dat suflandu-le in ceafa celor de la Nurnberg, distanta dintre cele doua fiind de numai un singur punct in favoarea echipei de pe locul 3 in acest moment in 2.Bundesliga.

Echipa probabila St. Pauli  Himmelmann – Hornschuh, L. Sobiech, Ziereis, Buballa – Nehrig, Rzatkowski – Sobota, Alushi, Buchtmann -Thy.

Insa, sincopele gazdelor de astazi cu Heidenheim ( 0-2 ) si Paderborn acasa ( 3-4 ), coroborat si cu parcursul exceptional al celor de la Nurnberg, principalii adversari pentru locul de baraj pentru promovare in Bundesliga, a facut ca St. Pauli sa ramana pe locul 4 in acest moment in 2.Bundesliga, la 8 puncte in spatele principalei adversare in lupta pentru promovare, sansele la o promovare istorica fiind din ce in ce mai mici.

Superpont Premium, ce amai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

De partea cealalta, Union Berlin este pe 8 in 2.Bundesliga, cele 36 de puncte acumulate pana in acestPonturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - St. Pauli vs Union Berlin moment tin echipa oaspete la 20 respectiv 17 puncte in spatele locurilor 2 si 3 din 2.Bundesliga, si la 11 respectiv 12 puncte peste locul care va merge la barajul pentru mentinera in 2.Bundesliga, respectiv primul care duce direct in esalonul 3 german.

Echipa probabila Union Berlin  Busk – Leistner, Puncec, Pogatetz, Parensen – Daube – Zejnullahu, Kreilach – Quiring, Wood, Brandy.

Union Berlin se descurca mult mai bine pe teren propriu, acolo unde a castigat 24 de puncte din totalul celor 39 pe care le are, problemele au aparut cu precadere pe teren strain, acolo nu au reusit sa castige decat 12 puncte din totalul celor 39 puse la bataie. St. Pauli, pe parcursul acestui sezon si-a pastrat cadenta atat pe teren propriu cat si in deplasare, drept dovada ca 22 de puncte din totalul celor 45 pe care in acest moment le are, au fost castigate acasa, restul de 23 pe teren strain.

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Fara doar si poate St. Pauli este echipa mult mai valoroasa si in acelasi timp favorita acestui duel, asa ca nu cred ca va avea mari probleme in a se impune in fata unei Union Berlin, care dupa cum am mai spus nu are vreun obiectiv major in acest final de sezon, poate doar un loc cat mai bun in 2.Bundesliga, pentru a lua cat mai multi bani din drepturile TV.

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – St. Pauli vs Union Berlin

St. Pauli DNB ( W1, V1 – In caz de egalitate miza va fi rambursata ) @ Cota 1.60 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : St. Pauli sa marcheze peste 1.5 goluri @ Cota 2.10 –  la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Profita de livet-tv pentru 2.Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Leave a Reply