Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Paderborn vs Union Berlin

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Paderborn vs Union Berlin

Vineri incepand cu ora 19.30, Paderborn va primi pe Benteler-Arena in cadrul rundei cu numarul 29 din 2.Bundesliga, vizita celor de la Union Berlin, formatie multumita cu locul pe care-l ocupa in acest moment in clasamentul ligii secunde germane. Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Paderborn vs Union Berlin in articolul de mai jos.

Mizeaza acum pe favoritii tai din 2.Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Paderborn vs Union BerlinPremergator duelului de pe Benteler-Arena, Paderborn ocupa pozitia a 17 a in 2.Bundesliga, prima care retrogradeaza in Liga a 3 a germana, insa cele 24 de puncte acumulate ii dau toate sperantele gazdelor acestei partide ca pot prinde locul de baraj pentru mentinerea in 2.Bundesliga sau chiar o pozitie salvabila, atata timp cat Munchen 1860 si Fortuna Dusseldorf, echipe clasate pe locul de baraj sau pe primul salvabil de la retrogradare, sunt la un punct respectiv 4 in fata gazdelor de vineri.

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Paderborn vs Union Berlin

Dupa cum spuneam, Union Berlin este multumita in acest moment cu locul din clasament, atata timp cat se afla la 12 puncte in fata locului de baraj pentru mentinerea in 2.Bundesliga, respectiv 13 punctePonturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Paderborn vs Union Berlin chiar in fata adversarei de astazi. Totusi, Union Berlin poate forta o clasare in TOP 6 in 2.Bundesliga, dar doar pentru a incasa ceva bani in plus din banii pentru drepturile TV, acesta ar putea fi singurul obiectiv al oaspetilor de vineri, alte motive serioase pentru a forta victoria in duelul cu Paderborn, neexistand.

Echipa probabila Paderborn : Heuer Fernandes – Narey, Hoheneder, Wahl, Hartherz – Bakalorz, Wydra – Koc, Stoger, Stoppelkamp -Helenius.

Echipa probabila Union Berlin  Busk – Kessel, Leistner, Pogatetz, Parensen – Zejnullahu, Daube – Quiring, Kreilach, Brandy – Wood.

De 15 ori s-au intalnit cele doua pana acum in dueluri directe balanta inclinand clar catre echipa gazda datorita celor 8 victorii repurtate impotriva berlinezilor. Union Berlin s-a impus si ea in 4 intalniri cu Paderborn, insa doar o singura data pe  Benteler-Arena ( 3-0 in sezonul 2013/2014 ). Restul de 3 intalniri directe s-au incheiat la egalitate, 1-1 ( de doua ori ) si 0-0.

Profita de livet-tv pentru 2.Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Nu stiu cat de tare va forta Union Berlin in duelul de vineri seara, insa gazdele sunt obligate sa atace cu toate armele formatia oaspete, un nou pas gresit pe teren propriu, coroborat cu un succes al celor de la Munchen 1860 contra celor de la Furth, condamnand in mare masura Paderborn-ul la retrogradarea in Liga a 3 a, chiar daca ar mai fi 5 etape de disputat.

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Paderborn vs Union Berlin

Paderborn DNB ( W1, V1 – In caz de egalitate miza va fi rambursata ) @ Cota 1.57 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Paderborn marcheaza peste 1.5 goluri @ Cota 2.00 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply