Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Munchen 1860 vs Furth

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Munchen 1860 vs Furth

Vineri incepand cu ora 19.30, Munchen 1860 va primi pe Allianz-Arena in cadrul rundei cu numarul 29 din 2.Bundesliga, vizita celor de la Greuther Furth. Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Munchen 1860 vs Furth in articolul de mai jos.

Mizeaza acum pe favoritii tai din 2.Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Munchen 1860 vs FurthPremergator rundei cu numarul 29 din 2.Bundesliga, Munchen 1860, este pe locul 16 in clasamentul celei de-a doua divizii germane de fotbal, loc de baraj pentru mentinerea in al doilea esalon fotbalistic al Germaniei, insa cele 28 de puncte acumulate pana in acest moment ii dau toate sansele la o salvare in-extrem-is de la retrogradare, in conditiile in care Fortuna Dusseldorf, echipa aflata pe prima pozitie deasupra liniei rosii, este la doar 3 puncte in fata.

Echipa probabila Munchen 1860  Ortega – Kagelmacher, Schindler, Mauersberger, Yegenoglu – Bulow, Lacazette – Aycicek, Liendl, Claasen -Molders.

Un succes in fata celor de la Greuther Furth, este cu atat mai important pentru formatia gazda, deoarece Paderborn, echipa clasata in acest moment pe locul 17, loc direct retrogradabil in Liga a 3 a, este la doar un punct in spatele bavarezilor, gata sa profite de orice pas gresit al acestora pentru a pune mana pe locul de baraj, sau cine stie, poate chiar pe un loc direct salvabil de la retrogradare.

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Munchen 1860 vs Furth

De partea cealalta, Greuther Furth vine dupa infrangerea din runda precedenta contra celor de la Freiburg, echipaPonturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Munchen 1860 vs Furth care este foarte aproape de promovare. Insa, infrangerea din runda precedenta nu prea conteaza in aceste momente, deoarece formatia oaspete este la 12 respectiv 13 puncte in fata gazdelor de vineri si a celor de la Paderborn, distanta care le asigura oaspetilor de pe Allianz-Arena, un final de sezon cat se poate de linistit.

Echipa probabila Greuther FurthMielitz – Heidinger, M. Caligiuri, M. Franke, Giesselmann – A. Hofmann, B. Rocker – Stiepermann, Zulj, Freis -Ve. Berisha.

Greuther Furth nu ar mai avea nevoie decat de cel putin 4 puncte acumulate in aceste prime doua etape de aici incolo pentru a scapa matematic de retrogradarea in esalonul trei german. Un punct castigat la Munchen si inca 3 in runda viitoare cu Fortuna Dusseldorf, ar scapa formatia oaspete de orice grija in ceea ce priveste retrogradarea.

Profita de livet-tv pentru 2.Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Presiunea este fara doar si poate pe echipa gazda, echipa care are nevoie disperata de cele 3 puncte puse la bataie in acest joc, si foarte posibil va face orice ca sa le castige, atata timp cat in fata sa va fi o echipa care se va multumi si cu un rezultat de egalitate. Nu cred ca Furth-ul se va omora cu firea in acest duel, asa ca Munchen 1860 are toate sansele sa scoata cel putin un punct din intalnirea cu Greuther Furth.

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Munchen 1860 vs Furth

Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.80 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Munchen 1860 sa castige @ Cota 2.40 –  la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply