Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Karlsruher vs Sandhausen

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Karlsruher vs Sandhausen

Astazi incepand cu ora 19.30, Karlsruher va primi pe Wildparkstadion in epilogul rundei cu numarul 32 din 2.Bundesliga, vizita celor de la Sandhausen. Duelul de la Karlsruher va fi condus la centru de C. Dietz, ajutat la cele doua tuse de catre S. Mix si L. Ostheimer. Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Karlsruher vs Sandhausen in articolul de mai jos.

Mizeaza acum pe favoritii tai din 2.Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Karlsruher vs SandhausenMeciul din aceasta seara este unul doar de palmares pentru ca ambele formatii sunt lipsite de orice griji in acest final de sezon si fara niciun obiectiv major in aceste ultime doua etape din 2.Bundesliga. Karlsruher este pe locul 12 in 2.Bundesliga, insa cele 39 de puncte acumulate in aceste 31 de etape, tin formatia gazda la 10 respectiv 11 puncte in fata, atat a locului de baraj pentru mentinerea in 2.Bundesliga cat si a celui direct retrogradabil in Liga 3 a germana.

Echipa probabila Karlsruher  Vollath – Valentini, Gordon, Gulde, Sallahi – Meffert, G. Krebs – Torres, Barry, Yamada – Diamantakos.

De partea cealalta, Sandhausen este pe locul 9, deasemenea fara nicio grija, deoarece cele 43 de puncte bifate pana in acest moment o tin foarte departe atat de pozitiile de promovare cat si de cele retrogradabile, orice punct sau puncte acumulate de acum incolo contand doar pentru palmares si pentru pozitia finala din clasamentul din 2.Bundesliga, pozitie cu cat va fi mai buna cu atat va fi platita mai consistent din drepturile TV.

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Karlsruher vs Sandhausen

Si pentru ca tot vorbeam de palmares, trebuie sa amintim ca cele doua s-au intalnit pana in acestPonturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Karlsruher vs Sandhausen moment de 6 ori in dispute directe ( 5 oficiale si unul amical ), dispute in care consemnam o egalitate perfecta – o victorie Karlsruher, una Sandhausen si alte 4 partide incheiate la egalitate, 3 dintre ele cu acelasi scor 1-1. In partida tur, Sandhausen s-a impus cu 3-1.

Echipa probabila Sandhausen  Knaller – Klingmann, F. Hubner, Kister, Paqarada – Kulovits, Roßbach – Vollmann, Bieler, Thiede -Bouhaddouz.

Cum nu exista absolut niciun fel de presiune pe niciuna dintre cele doua combatante, ar trebui sa ne asteptam la un meci deschis in care ambele echipe sa marcheze, poate cine stie, vom asista la cel de-al patrulea rezultat de 1-1 intre cele doua, insa totusi parca Karlsruher, datorita formei din ultima perioada ( 2 victorii si 2 rezultate de egalitate in ultimele 4 etape ) dar si terenului propriu, pleaca cu un usor avantaj in duelul de pe Wildparkstadion.

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Karlsruher vs Sandhausen

Ambele echipe marcheaza @ Cota 2.05 – la Sportingbet ( BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Scor corect – sa se inregistreze in orice moment al meciului : 1-1 @ Cota 2.85 – la Sportingbet ( BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply