Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Kaiserslautern vs Bochum

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Kaiserslautern vs Bochum

Luni incepand cu ora 21.15, Fritz-Walter-Stadion va fi gazda partidei pe are Kaiserslautern o va avea de disputat in inchiderea rundei cu numarul 26 din 2.Bundesliga, in compania celor de la VFL Bochum. Duelul de la Kaiserslautern va fi condus la centru de P. Ittrich, ajutat la cele doua tuse de catre S. Thielert si J. Neitzel.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru 2.Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Kaiserslautern vs BochumPe locul 12 este Kaiserslautern inaindea disputei cu Bochum, insa ingrijorarea fanilor nu vine din cauza locului ocupat in acest moment in clasament ci din cauza faptului ca echipa favorita nu mai bate pe nimeni in 2.Bundesliga de 4 etape, ultimele 3 constituind si tot atatea infrangeri. Cele 31 de puncte pe care Kaiseslautern le are acumulate pana in acest moment, tin formatia gazda la numai 7, respectiv 8 puncte in fata locului de baraj si primului direct retrogradabil, iar daca in jocul echipei nu se va schimba nimic incepand chiar cu acest duel, atunci Kaiserslautern va risca sa intre si ea in cercul echipelor care vor lupta pe finalul sezonului sa se salveze de la o retrogradare nedorita de nimeni.

Citeste aici si avancronica partidei Granada vs Espanyol din Primera Division 

De partea cealalta, Bochum pare iesita definitiv din cartile promovarii, atata timp cat principalelePonturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Kaiserslautern vs Bochum candidate la promovare, Freiburg si Nurnberg au un parcurs fara greseala in aceasta perioada, iar Bochum se incurca de adversari mult mai slabi de calibrul celor de la Bielefeld sau Munchen 1860.

10, respectiv 13 puncte este in acest moment ecartul care-i separa pe oaspetii de astazi de Nurnberg si Freiburg, o victorie in acest duel de pe Fritz-Walter-Stadion propulsand Bochum-ul doar pana pe pozitia a 4 a in 2.Bundesliga, cele 43 de puncte pe care le-ar acumula ar face ca Bochum sa depaseasca cu un punct pe St. Pauli, dar sa ramana la 7, respectiv 10 puncte in spatele celor doua echipe mentionate mai sus, sansele pentru un loc de promovare fiind din ce in ce mai mici.

MATCH FACTS

  • Doar un punct a castigat Kaiserslautern in ultimele 4 etape, partide in care a primit de fiecare data cel putin un gol.
  • Bochum a marcat dar si primit gol, in ultimele 5 runde din 2.Bundesliga.
  • Bochum nu a pierdut niciodata la Kaiserslautern in ultimele 9 vizite, reusind sa marcheze de fiecare data in 8 dintre aceste 9 vizite.
  • Bochum a pierdut doar un singur duel in ultimele 10 runde din 2.Bundesliga, in timp ce Kaiserslautern a castigat 3 partide, a terminat la egalitate alte 3 si a pierdut 4 dueluri.

Mizeaza acum pe favoritii tai din 2.Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Kaiserslautern va trebui sa se trezeasca la un moment dat din starea asta de amorteala din ultima perioada. Intr-adevar Bochum nu pare a fi chiar adversarul ideal pe care sa-l invingi si sa-ti multumesti fanii, dar atata timp cat Bochum este constienta ca are sanse mici la un loc de promovare, ma astept sa avem parte de un joc deschis si spectaculos in care ambele echipe sa marcheze, poate cu un plus de darurire din partea gazdelor.

Ponturi si pariuri Kaiserslautern vs Bochum

Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.76 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Kaiserslautern sa castige @ Cota 2.55 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply