Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Heidenheim vs FSV Frankfurt

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Heidenheim vs FSV Frankfurt

Vineri incepand cu ora ora 19.30, Heidenheim va primi in cadrul rundei cu numarul 27 din 2.Bundesliga pe Voith-Arena, vizita celor de la FSV Frankfurt. Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Heidenheim vs FSV Frankfurt in articolul de mai jos.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru 2.Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Heidenheim vs FSV FrankfurtInaintea partidei de pe Voith-Arena, gazdele de la Heidenheim ocupa pozitia a 6 a in 2.Bundesliga, cele 36 de puncte acumulate facand ca formatia gazda sa aiba un final linistit de sezon. De o lupta pentru promovare nici nu poate fi vorba in cazul formatiei lui F. Schmidt, distanta pana la locul de baraj pentru promovare fiind de 14 puncte si pana la primul direct promovabil de 17 puncte. Heidenheim va trebui sa-si concentreze atentia doar pe locul pe care-l ocupa in acest moment, acesta trebuind pastrat, pentru ca nici cu o eventuala retrogradare Heidenheim nu are probleme in acest sezon, locul de baraj pentru mentinerea in 2.Bundesliga fiind la 12 puncte in spate iar primul direct retrogradabil la 13.

Echipa probabila Heidenheim : Zimmermann – Strauss, Beermann, K. Kraus, Scioscia – Griesbeck, Theuerkauf – Halloran, Schnatterer -Thomalla, Leipertz.

Echipa probabila FSV Frankfurt  Weis – Huber, Barry, Ballas, Haji Safi – Konrad, Perdedaj – Yann, Kalmar – Awoniyi, Schahin.

De partea cealalta, FSV Frankfurt nu este chiar atat de linistita precum gazdele acestei partide. OaspetiiPonturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Heidenheim vs FSV Frankfurt sunt pe 14 in Bundesliga, insa cele 28 de puncte acumulate ii tin pe acestia la doar 4 puncte in fata locului de baraj pentru mentinerea in 2.Bundesliga si la 5 puncte in fata celui direct retrogradabil in esalonul 3 german. Problema oaspetilor de astazi o constituie faptul ca de 4 etape nu mai castiga cu nimeni, iar daca aceasta pasa slaba va continua, atunci FSV Frankfurt va risca ca in cel mai scurt timp sa intre si ea in hora echipelor care vor lupta pana in ultima etapa pentru salvarea de la o nedorita retrogradare.

Citeste aici si avancronica partidei Schalke 04 vs Monchengladbach din Bundesliga 

MATCH FACTS

  • Doar o singura partida a pierdut Heidenheim in anul 2016 in 2.Bundesliga, timp in care a bifat si 3 victorii plus 3 rezultate de egalitate.
  • In afara de duelul din ultima etapa cu Karlsruher, Heidenheim a marcat in toate partidele jucate in 2016 in 2.Bundesliga ( 7 la numar ) si a primit gol in 4 dintre acestea.
  • Heidenheim are bifate doua victorii in intalnirile directe cu FSV Frankfurt din totalul celor 3 de pana acum, ultima chiar in turul actualei stagiuni, 4-0 la Frankfurt.
  • FSV Frankfurt are a 3 a cea mai slaba defensiva din 2.Bundesliga ( 41 de goluri primite ), in timp ce Heidenheim are una dintre cele mai bune defensive din esalonul secund ( 28 de goluri primite ).
  • 18 din totalul celor 28 de puncte pe care le detine, au fost castigate de catre FSV Frankfurt in deplasare, acolo unde a reusit sa inscrie in 13 etape, 12 goluri si sa primeasca 14.

Mizeaza acum pe favoritii tai din 2.Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Heidenheim nu ar spune nu si unui rezultat de egalitate, insa FSV Frankfurt nu are altceva de facut decat sa atace pentru a  castiga toate cele 3 puncte, altfel o infrangere, coroborata si cu victorii ale echipelor clasate sub ea in clasament, nu ar face altceva decat sa bage si formatia vizitatoare in zona echipelor care vor lupta pentru evitarea retrogradarii.

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Heidenheim vs FSV Frankfurt

Gol marcat in ambele reprize : DA @ Cota 1.83 – la Sportingbet ( BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Ambele marcheaza & peste 2.5 goluri @ Cota 2.80 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply