Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Furth vs Freiburg

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Furth vs Freiburg

Luni incepand cu ora 21.15, Furth, va intalni pe Sportpark Ronhof Thomas Sommer in transmisiune directa pe Eurosport 2, ocupanta pozitiei secunde in 2.Bundesliga inaintea acestui duel, Freiburg. Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Furth vs Freiburg in articolul de mai jos.

Mizeaza acum pe favoritii tai din 2.Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Furth vs FreiburgPremergator disputei de la Furth, gazdele din localitate erau pe un linistitor loc 10 in 2.Bundesliga, cele 37 de puncte acumulate in 27 de runde tinand formatia gazda de luni seara la 12 puncte in fata celor de la Munchen 1860, echipa clasata in acest moment pe locul de baraj pentru mentinerea in 2.Bundesliga, si la 13 respectiv 18 puncte, in fata celor de la Paderborn si MSV Duisburg, echipe clasate pe cele doua pozitii care duc direct in esalonul 3 fotbalistic al Germaniei.

De partea cealalta, Freiburg este pe locul secund in esalonul doi german inaintea disputei de pe Sportpark Ronhof Thomas Sommer, cele 56 de puncte acumulate, tin formatia lui Streich, la egalitate de puncte ( dar cu golaveraj superior ) cu Nurnberg, echipa de pe treapta a 3 a a podiumului dinPonturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Furth vs Freiburg 2.Bundesliga, si la 3 in spatele liderului actual RB Leipzig. Pana la meciul celor de la RB Leipzig cu Bochum de sambata ( 3-1 pentru „tauri” ), Freiburg era lider in 2.Bundesliga, insa un succes luni la Furth, echipa fara vreun obiectiv major in acest final de sezon, ar face ca oaspetii de partidei, sa urce din nou pe treapta cea mai inalta a podiumului din 2.Bundesliga, la egalitate de puncte cu RB Leipzig, insa cu golaveraj superior.

Profita de livet-tv pentru 2.Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

De 6 ori s-au intalnit cele doua pana acum la Furth acasa, balanta fiind cat se poate de echilibrata, chiar daca Freiburg are trecuta cifra 2 in dreptul victoriilor, fata de numai una cat are echipa gazda. Insa, de fiecare data duelurile dintre cele doua au fost cat se poate de echilibrate ( 1-2, 1-1 sau 0-0 ) exceptia facand-o partida din aprilie 2003, atunci cand Furth s-a impus cu 4-0 in singura victorie de pe Sportpark Ronhof Thomas Sommer impotriva trupei lui Streich.

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Furth vs Freiburg

Cred ca Furth nu va spune nu si unui rezultat de egalitate, insa Freiburg daca va vrea sa scape de Nurnberg, echipa care-i sufla in ceafa, gata sa puna oricand mana pe locul direct promovabil, sau sa egaleze pe RB Leipzig si sa se bata cu aceasta pentru promovarea de pe locul 1, atunci va trebui sa castige duelul de pe Sportpark Ronhof. Simplu, nu va fi deloc, insa Freiburg are atat puterea cat si valoarea pentru a se impune in fata unei Furth linistita in acest final de sezon.

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Furth vs Freiburg

Freiburg – Handicap asiatic 0 ( In caz de egalitate miza va fi rambursata ) @ Cota 1.70 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Freiburg sa castige & sub 3.5 goluri marcate @ Cota 2.60 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply