Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Braunschweig vs Freiburg

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Braunschweig vs Freiburg

Luni incepand cu ora 21.15 in transmisiune directa pe Eurosport 2, Eintracht Braunschweig va primi pe Eintracht-Stadion in epilogul rundei cu numarul 30 din 2.Bundesliga, vizita liderului, Freiburg. Duelul de la Braunschweig va fi condus la centru de P. Ittrich, ajutat la cele doua tuse de catre P. Schult si J. Neitzel. Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Braunschweig vs Freiburg in articolul de mai jos.

Mizeaza acum pe favoritii tai din 2.Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Braunschweig vs FreiburgPremergator rundei cu numarul 30 din 2.Bundesliga, Eintracht Braunschweig ocupa pozitia a 10 a in esalonul secund german, cele 39 de puncte acmulate tinand formatia gazda la 12 respectiv 14 puncte in fata locului de baraj pentru mentinerea in 2.Bundesliga si primului direct retrogradabil in Liga a 3 a germana.

Echipa probabila Eintracht Braunschweig : Gikiewicz – Omladic, Decarli, Kijewski – Hochscheidt, Reichel – Schonfeld, Boland, Matuschyk – Khelifi, Kumbela.

Fara doar si poate ca Braunschweig nu isi poate face griji in ceea ce priveste retrogradarea in acest sezon, insa un succes in fata liderului Freiburg, ajutata si de infrangeri sau cel mult rezultate de egalitate ale celor de la Furth, Union Berlin si Heidenheim ( mentionam ca la ora redactarii acestui material, Furth, Unin Berlin si Heidenheim inca nu jucasera ), poate propulsa formatia gazda pana pe locul al 6 lea in clasamentul din 2.Bundesliga, cele 15 respectiv 17 puncte care le-ar pune peste formatiile aflate in zona minata a clasamentului, facand ca Eintracht Braunschweig sa fie salvata in proportie de 100% de la retrogradare.

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Braunschweig vs Freiburg

De partea cealalta, Freiburg este lider in 2.Bundesliga, cele 62 de puncte pe care in acest moment le are,Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga - Braunschweig vs Freiburg tinand formatia oaspete la egalitate de puncte cu ocupanta pozitiei secunde RB Leipzig, golaveraj superior insa pentru Freiburg, insa cu un succes la Braunschweig, Freiburg se poate distanta la 3 puncte de „tauri”, acestia pierzand surprinzator vineri disputa de pe teren propriu cu Sandhausen ( 0-1 ).

Echipa probabila Freiburg : Schwolow – P.Stenzel, Torrejon, Kempf, C.Gunter – Frantz, Abrashi, Hofler – Philipp, Grifo – Niederlechner.

Un amanunt interesant, ar fi acela ca pe langa faptul ca Eintracht Braunschweig nu a castigat absolut niciun duel avut cu Freiburg pe Eintracht-Stadion din cele 6 de pana acum, aceasta nici nu a reusit sa inscrie vreodata vreun gol in poarta Freiburg-ului, echipa oaspete impunandu-se de fiecare data la 0. Ba mai mult, Freiburg a inscris in 4 din cele 6 dueluri de la Braunschweig, de fiecare data FIX 2 goluri.

Profita de livet-tv pentru 2.Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Braunschweig ar fi salvata matematic de la retrogradare si cu un egal in fata liderului, asa ca nu vad ce motiv ar avea sa forteze victoria in duelul de luni seara. Binenteles, o pozitie cat mai sus in clasament, ar insemna si mai multi bani din drepturile TV, asta fiind singurul motiv pentru care Braunschweig ar forta victoria, dar si pentru statistica si pentru primul meci castigat acasa cu Freiburg. De partea cealalta, Freiburg are sansa sa se distanteze de principala urmaritoare pentru locul 1 in 2.Bundesliga, acum fiind cel mai bun moment, si cred ca daca Braunschweig le va oferi spatii oaspetilor, acestia nu vor ezita sa bifeze succesul cu numarul 20 din acest sezon de 2.Bundesliga, al 9 – lea pe teren strain.

Ponturi pariuri fotbal 2.Bundesliga – Braunschweig vs Freiburg

Freiburg – Handicap asiatic 0 ( W2,V2 – In caz de egalitate miza va fi returnata ) @ Cota 1.45 – la Unibet ( Deschide aici un cont la Unibet si pune mana pe SUPER BONUSUL de BUN VENIT )

DE INCERCAT : Freiburg marcheaza peste 1.5 goluri @ Cota 2.08 – la Unibet ( Deschide aici un cont la Unibet si pune mana pe SUPER BONUSUL de BUN VENIT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply