Ponturi pariuri Bundesliga – Werder Bremen vs VFB Stuttgart

Ponturi pariuri Bundesliga – Werder Bremen vs VFB Stuttgart

Astazi incepand cu ora 21.15, Werder Bremen va primi pe Weserstadion in epilogul rundei cu numarul 32 din Bundesliga, vizita celor de la VFB Stuttgart. Duelul de la Bremen va fi condus la centru de F. Brych, ajutat la cele doua tuse de catre M. Borsch si S. Lupp. Ponturi pariuri Bundesliga – Werder Bremen vs VFB Stuttgart in articolul de mai jos.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Ponturi pariuri Bundesliga - Werder Bremen vs VFB StuttgartPremergator intalnirii din aceasta seara, Werder Bremen este pe locul 17 in clasament, pozitie direct retrogradabila in 2.Bundesliga, insa cele 31 de puncte acumulate ii dau toate sansele la o salvare de la retrogradare in acest final de sezon, atata timp cat prima echipa aflata deasupra liniei rosii, chiar adversara de astazi, este la doar doua puncte in fata.

Echipa probabila Werder Bremen  Wiedwald – Gebre Selassie, Vestergaard, Djilobodji, S. Garcia – Fritz, Grillitsch – S. Yatabaré, Junuzovic, Bartels – Pizarro.

Un succes al lui Pizzaro & co. impotriva trupei lui Maxim, nu ar face altceva decat sa propulseze formatia gazda pana pe locul 15 in clasament, in locul „svabilor”, si sa arunce formatia vizitatoare pe locul de baraj pentru mentinerea in Bundesliga si pe Eintracht Frankfurt pe primul loc direct retrogradabil in 2.Bundesliga.

Ponturi pariuri Bundesliga - Werder Bremen vs VFB Stuttgart

Dupa un inceput de retur perfect, la un moment dat „svabii” erau pe primul loc intr-un clasament alPonturi pariuri Bundesliga - Werder Bremen vs VFB Stuttgart returului, trupa lui Kramny a pierdut teren in lupta pentru salvarea de la retrogradare si infrangerile cu Borussia Dortmund, Bayern Munchen, Augsburg, Bayer Leverkusen, Monchengladbach sau Hannover, nu au facut altceva decat sa arunce formatia vizitatoare pe un umilitor loc 15, la egalitate de puncte cu echipa care va da baraj pentru mentinerea in Bundesliga si la doar doua in fata adversarei de astazi, echipa aflata pe primul loc direct retrogradabil in esalonul secund german.

Echipa probabila VFB Stuttgart  Tyton – Schwaab, Niedermeier, Barba, Insua – Rupp, Gentner – Harnik, Didavi, Kostic – Ti. Werner.

Ca si Werder Bremen, si VFB Stuttgart este condamnata in acest moment la un succes pe Weserstadion, orice alt rezultat putandu-i fi fatal, in conditiile in care in ultimele doua etape vor juca cu Mainz si VFL Wolfsburg, doua echipe aflata in regresie in aceasta perioada, asa ca mai pot scoate si din aceste doua meciuri cel putin doua puncte, care cine stie o vor ajuta sa evite retrogradarea. Werder Bremen va mai juca contra celor de la Koln si Eintracht Frankfurt in ultimele doua runde, asa ca un succes astazi coroborat cu alte eventuale cel putin 4 puncte castigate in ultimele doua runde, cred ca ar salva formatia gazda de la o nedorita retrogradare.

Ponturi pariuri Bundesliga – Werder Bremen vs VFB Stuttgart

Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.54 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Daniel Didavi ( VFB Stuttgart ) sa marcheze oricand in meci @ Cota 2.35 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply