Ponturi pariuri Bundesliga – FSV Mainz vs FC. Koln

Ponturi pariuri Bundesliga – FSV Mainz vs FC. Koln

Duminica incepand cu ora 18.30, FSV Mainz va primi pe Coface Arena in epilogul rundei cu numarul 30 din Bundesliga, vizita celor de la FC. Koln. Duelul de la Mainz va fi condus la centru de P. Sippel, ajutat la cele doua margini de catre C. Leicher si R. Kempter. Ponturi pariuri Bundesliga – FSV Mainz vs FC. Koln in articolul de mai jos.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Ponturi pariuri Bundesliga - FSV Mainz vs FC. KolnPremergator rundei cu numarul 30 din Bundesliga, gazdele de la FSV Mainz erau pe locul 6 in Bundesliga, ultimul care asigura prezenta unei formatii din Bundesliga in preliminariile Europa League, insa acest loc poate fi pierdut daca Schalke 04, echipa de pe locul 7, nu va pierde la Munchen cu Bayern ( mentionam faptul ca la ora redactarii acestui material, Schalke 04 inca nu jucase ). Un succes cu „tapii” insa, va urca Mainz-ul pe locul 5 in Bundesliga, profitand astfel de infrangerea surprinzatoare a celor de la Monchengladbach, vineri la Hanovra ( 0-2 ).

Ponturi pariuri Bundesliga - FSV Mainz vs FC. Koln

De partea cealalta, FC. Koln, era pe 11 inaintea acestei runde, cele 34 de puncte acumulate, tinand formatia oaspete la 6 respectiv 7 puncte in fata celor de la Werder Bremen si Eintracht Frankfurt,Ponturi pariuri Bundesliga - FSV Mainz vs FC. Koln echipe clasate inaintea acestei runde pe locul de baraj pentru mentinerea in Bundesliga respectiv pe primul direct in 2.Bundesliga ( mentionam faptul ca la ora redactarii acestui articol, formatiile aflate in fata si spatele celor de la Hamburger SV inca nu jucasera ).

Echipa probabila FSV Mainz  Karius – Brosinski, Balogun, Bell, Bussmann – Baumgartlinger, Latza – Clemens, Malli, Jairo – Cordoba.

Echipa probabila FC. Koln  Horn – Risse, Maroh, Heintz, Hector – M. Lehmann, Vogt – Zoller, Gerhardt, Mladenovic – Modeste.

Un succes al „tapilor” la Mainz, ar face ca echipa oaspete, ajutata binenteles si de o infrangere a celor de la Hamburger SV la Dortmund, sa urce pe locul 10 in Bundesliga, cele 37 de puncte pe care le-ar acumula, ajutand formatia lui Stoger sa mai faca inca un pas spre salvarea de la retrogradarea in 2.Bundesliga.

Curci, Parker, Serdar, Soto, Berggreen si Muto vor lipsi de la FSV Mainz in meciul de duminica, in timp ce de la „tapi” nu vor face parte din lotul de 18 deplasat la Mainz, Sorensen si  Bittencourt.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

De 3 etape nu mai castiga cu nimeni FC. Kon in Bundesliga. Nu stiu daca momentul revenirii va veni chiar in disputa cu FSV Mainz, o echipa care tine mortis sa mearga in sezonul viiitor in cupele europene, insa un gol poate fi inscris de „tapi” in poarta unei formatii care primeste cu regularitate goluri.

Ponturi pariuri Bundesliga – FSV Mainz vs FC. Koln

Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.86 – la NetBet ( Deschide aici un cont la NetBet si deblocheaza BONUSUL de 450 RON )

DE INCERCAT : Samperio Jairo ( FSV Mainz ) sa marcheze oricand in meci @ Cota 5.35 –  la NetBet ( Deschide aici un cont la NetBet si deblocheaza BONUSUL de 450 RON )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply