Ponturi pariuri Belgia – Anderlecht vs Club Brugge

Ponturi pariuri Belgia – Anderlecht vs Club Brugge

Astazi incepand cu ora 19.00, Anderlecht va primi pe Stade Constant Vanden Stock in cadrul rundei cu numarul 2 din play-off-ul pentru campionat in Jupiler League, vizita liderului momentului in play-off-ul belgian, Club Brugge. Duelul de la Bruxelles va fi condus la centru de J. Verbist, ajutat la cele doua margini de catre D. Gilon si D. Huens. Ponturi pariuri Belgia – Anderlecht vs Club Brugge in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Belgia – Jupiler League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri Belgia - Anderlecht vs Club BruggeAstazi, in mare masura se poate stabili campioana in Jupiler League in acest sezon. O infrangere a gazdelor de la Anderlecht in meciul cu liderul, va face ca echipa din Brugge sa se distanteze la numai putin de 7 puncte in fata gazdelor de astazi, cu 7 etape inainte de final. Ce-i drept timp inca ar mai fi, insa nu cred ca Brugge va putea sa mai piarda atatea puncte in ultimele etape de campionat, in conditiile in care va mai avea de jucat cu Oostende si Zulte Waregem, echipe care au demonstrat in acest inceput de play-off ca nu se simt deloc bine.

Ponturi pariuri Belgia - Anderlecht vs Club Brugge

Insa, un succes al echipei gazda, ar face ca aceasta sa vina la doar un punct in spatele liderului Club Brugge, campionatul fiind in mare parte relansat. In acest moment Anderlecht este pe locul secund in Jupiler League, cele 34 de puncte acumulate tinand-o la egalitate de puncte cu fosta campioana Gent, insa aceasta deja a jucat, asa ca un succes va indeparta Anderlecht-ul la 3 puncte fata de aceasta, securizandu-si astfel si locul secund in acest play-off pentru titlu.

Echipa probabila Anderlecht : Proto, Najar , Kara, Nuytinck, Deschacht, Tielemans, Dendoncker, Praet, Defour, Acheampong, Okaka.

Echipa probabila Club Brugge : Butelle, Engels, Denswil , Meunier, De Bock, Simons, Vormer, Vanaken, Izquierdo, Diaby.

Duelurile dintre Anderlecht si Club Brugge, intotdeauna au fost dintre cele mai spectaculoase, dePonturi pariuri Belgia - Anderlecht vs Club Brugge exemplu in ultimele 7 intalniri directe, ambele echipe au marcat si numarul golurilor a depasit cu usurinta cifra 3. Insa, mare ATENTIE, pentru ca Brugge nu a mai castigat la Bruxelles, tocmai din 1998, in tot acest timp Anderlecht impunandu-se de 15 ori, alte 9 intalniri incheiindu-se la egalitate, 4 dintre ele 1-1. Obradovic, Leya Iseka, Suarez si Ezekiel nu vor putea evolua pentru Anderlecht in „Derby-ul campionatului”, in timp ce pentru Club Brugge nu a putut face deplasarea la Bruxelles,  Ibini.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Belgia – Jupiler League, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Pentru a mai pastra inca sanse la titlu, fara doar si poate ca Anderlecht nu va trebui sa piarda astazi intalnirea cu marea rivala din Brugge, insa echipa oaspete de pe  Stade Constant Vanden Stock arata nemaipomenit de bine in aceasta perioada, asa ca nu vad cum nu ar putea sa inscrie macar un gol in poarta gazdelor de astazi, dar cum Anderlecht va fi pornita pe victorie, ma astept ca si aceasta sa inscrie in poarta echipei vizitatoare.

Ponturi pariuri Belgia – Anderlecht vs Club Brugge

Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.68 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Ambele marcheaza & pete 2.5 goluri @ Cota 2.10 –  la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply