Ponturi pariuri 2.Bundesliga – Kaiserslautern vs RB Leipzig

Ponturi pariuri 2.Bundesliga – Kaiserslautern vs RB Leipzig

Luni incepand cu ora 21.15 in transmisiune directa la Eurosport 2, Kaiserslautern va primi pe Fritz-Walter-Stadion in epilogul rundei cu numarul 31 din 2.Bundesliga, vizita celor de la RB Leipzig. Duelul de la Kaiserslautern va fi condus la centru de B. Dankert, ajutat la cele doua margini de catre R. Foltyn si J. Pfeifer. Ponturi pariuri 2.Bundesliga – Kaiserslautern vs RB Leipzig in articolul de mai jos.

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Ponturi pariuri 2.Bundesliga - Kaiserslautern vs RB LeipzigPe locul 11 in 2.Bundesliga era Kaiserslautern inaintea acestei runde ( mentionam faptul ca la ora redactarii acestui material Sandhausen inca nu jucase ), cele 38 de puncte obtinute dupa disputarea a 30 de runde din 2.Bundesliga, tin formatia gazda la 10 respectiv 13 puncte in fata locului de baraj pentru mentinerea in 2.Bundesliga si primului direct retrogradabil in Liga a 3 a germana.

Fara doar si poate ca nu este cazul unei retrogradari a formatiei gazda in acest sezon, cum de altfel nu este nici cazul unei promovari in-extrem-is obtinuta in acest final de sezon, Kaiserslautern aflandu-se in acest moment la 21 respectiv 24 de puncte in spatele celor de la Nurnberg si adversarei de astazi, echipe clasate pe locul de baraj pentru promovare in Bundesliga, respectiv pe cel de-al doilea loc direct promovabil in prima liga germana.

Ponturi pariuri 2.Bundesliga - Kaiserslautern vs RB Leipzig

De partea cealalta, RB Leipzig era pe locul secund in 2.Bundesliga inaintea duelului de pe  Fritz-Walter-Ponturi pariuri 2.Bundesliga - Kaiserslautern vs RB LeipzigStadion, cele 62 de puncte tinand formatia oaspete la 3 puncte in fata celor de la Nurnberg, echipa clasata pe locul de baraj pentru promovare si la 4 puncte in spatele liderului Freiburg. Un succes impotriva celor de la Kaiserslautern, ar face ca „taurii” sa se apropie la numai un punct de lider dar ar mari si ecartul care-i desparte de locul de baraj la numai putin de 6 puncte, cu 3 etape inainte de finalul actualei stagiuni.

Doar de 3 ori s-au intalnit cele doua pana acum, doua partide incheiindu-se la egalitate si intr-una triumfand gazdele acestei partide, chiar in turul acestei stagiuni, Kaiserslautern s-a impus cu 2-0 pe Red Bull Arena. Un lucru bun de luat in seama, il constituie faptul ca niciuna dintre cele 3 intalniri nu s-a incheiat cu mai mult de doua goluri marcate ( 0-0 si 1-1 in sezonul 2014/2015 si 0-2 in turul actualei stagiuni ).

Nu poti rata oferta LUNII – Testeaza GRATUIT Superpont Premium si alatura-te pariorilor de top din Romania!

Kaiserslautern cu siguranta ca ar fi mai mult decat multumita si cu un rezultat de egalitate, insa RB Leipzig nu cred ca-si mai poate permite inca un pas gresit dupa infrangerea surprinzatoare de runda trecuta ( 0-1 acasa cu Sandhausen ), asa ca ma astept ca oaspetii sa domine partida de pe Fritz-Walter-Stadion, dominare care pana la urma s-ar putea transforma in victoria cu numarul 20 din acest sezon pentru RB Leipzig, a 10 a in deplasare.

Ponturi pariuri 2.Bundesliga – Kaiserslautern vs RB Leipzig

Gol marcat pana in minutul 30 : NU @ Cota 2.05 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : RB Leipzig castiga & sub 3.5 goluri marcate @ Cota 2.20 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Castiga la agentia de pariuri Netbet premii de 10000 RON

Leave a Reply