Ponturi fotbal : Grecia – Super League , 9-10 ianuarie, partea a doua

Panionios vs Iraklis : este cel mai interesant meci al etapei . 

Ambele echipe vin cu loturi formate în principal din jucători greci, lucru rar întâlnit în cosmopolitul campionat al Greciei. Panionios este o surpriză prin clasarea în apropierea podiumului, clubul din suburbiile Atenei mizând pe jucători precum Anastasios Bakasetas, Spyros Risvanis, Siopis, Karamanos, Nikolaos Papadopoulos sau Pavlos Mitropoulos, toți sub 25 de ani completați de argentinianul Leonardo Villalba și iranianul Karim Ansafarid. 

Cele mai tari cote din fotbalul grecesc sunt doar la aceasta agentie de pariuri!

     Din păcate i-au pierdut pe Taxiarchis Fountas și Olivier Boumale, plecați la Asteras, respectiv Panathinaikos. Panionios se află pe 6, la doar 1 punct de Asteras Tripolis, locul 5 și cu doar 2 puncte peste Iraklis, locul 8.

iraklis

      Meciul are deci miza pentru play-off, iar oaspeții vin cu un lot complet din care lipsesc doar românul Costin Lazăr și argentinianul Perrone. Este prezent excelentul atacant Apostolos Vellios, autor a trei goluri în ultima etapă de campionat, alături de Bartolini, Stamou, Pavlos Kyriakides, Româno, Kassos sau Giannis Pasas. Iraklis are 3 victorii în ultimele 4 deplasări și o revanșa de luat pentru înfrângerea din meciul tur.

Ponturi pentru biletul zilei la pariuri!

Victorie Iraklis Salonic, 2 solist, cota 4.00 la Winmasters .

Șansă dublă X sau 2, cota 1.77 la Unibet .

Apostolos Vellios marcator, cota 3.90 la NetBet .

 

PAOK Salonic vs PAS Giannina : PAOK ocupă un dezamăgitor loc 4, cu 26 de puncte, doar 5 peste oaspeți, aflați pe poziția a 9-a. Igor Tudor antrenor, Frank Arnesen director sportiv, Berbatov în atac și peste 5 milioane de euro cheltuite pe transferuri, totul pentru doar 7 victorii în 15 etape și cele mai multe meciuri nule pe teren propriu, cam acesta este bilanțul echipei din Salonic. Konstantinidis, Kitsiou, Tziolis, Berbatov sau Robin Olsen sunt fie ieșiți din formă, fie accidentați, portarul Olsen,adus că viitorul număr 1 al Scandinaviei fiind foarte popular pe youtube pentru gafele sale . Bulgarul Berbatov are doar 3 goluri și două accidentări…

paok

Echipa se bazează pe Garry Rodrigues, un jucător extrem de rapid și util în banda dreapta – este indisponibil pentru meciul cu Giannina și pe Robert Mak, slovacul trecut pe la Manchester City reușind să marcheze inclusiv în victoria frumoasă, dar inutilă, cu Dortmund . Portughezul Vitor și grecul Tzavellas sunt oamenii de baza în defensivă cu bosniacul Cimirot având prestații bune în fața lor . Ultima victorie în fața celor de la PAS Giannina datează din martie 2014. De atunci au fost două meciuri nule la Salonic și două înfrângeri clare în deplasare, 0 la 3 și 1 la 3 ! În ultimul meci de campionat, încheiat cu 3 la 1 pentru echipa din Ioannina s-au acordat 6 cartonașe galbene și unul roșu, nervii celor de la PAOK cedând la scorul de 3 la 0 .

Nu ezitați să pariați live pe evenimentele din acest meci și să va creșteți șansele de câștig .

Giannina se bazează pe câțiva străini experimentați. Spaniolii Noe Acosta, mijlocaș – trecut pe la U Cluj și David Lopez “Fonsi”, fundaș – trecut pe la Săgeata Năvodari, argentinianul Christian Chavez, mijlocaș ofensiv – ex San Lorenzo, Napoli, atacantul sârb Brano Ilic și fundașul sloven Struna sunt jucătorii care ies în evidență. Lor li se adaugă atacantul Michalis Manias, mijlocașii Evripsdis Giakos și Stavros Tsoukalas, fundașii Theodoros Berios și Alexandros Michail – este din 2004 la echipă și portarul Markos Vellidis .

Meci nul, X solist, cota 4.33 la SportingBet .

Ambele marchează, cota 2.28 la casa de pariuri online Winmasters .

Robert Mak marcator, cota 3.45 la NetBet .

Leave a Reply