Pariuri fotbal Ligue 2 – Ponturile etapei

Pariuri fotbal Ligue 2 – Ponturile etapei

Avem o nouă etapă în Ligue 2 cu meciuri extrem de interesante. Clermont Foot și Corinne Diacre își joacă ultima șansă la Laval, iar Red Star poate reveni în cursa pentru promovare. Lens a primit vești Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapeibune în plan financiar și are ocazia să câștige și să rămână în lupta pentru locul 3. Toate cele 8 meciuri de azi sunt prezentate cu ponturi și pronosticuri: Pariuri fotbal Ligue 2 – Ponturile etapei, Franța, Ligue 2, etapa cu numărul 36, avancronci, ponturi și pronosticuri pentru 8 partide. Cititi aici si avancronica partidei din Ligue 1 dintre PSG si Rennes.

Mizati aici pe meciurile din Ligue 2 și primiți Cel Mai Mare Bonus la pariuri, până la 450 RON! Aveti si partidele la live-tv!

  • CRÉTEIL vs AC AJACCIO

Créteil trage tare pentru evitarea retrogradării. Ajaccio speră să isi asigure official un nou sezon în Ligue 2 chiar în acest meci, iar motivația pare să fie la cote maxime în ambele tabere.

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapeiAflată pe locul 19 în Ligue 2, Créteil are doar două puncte mai puțin decât primul loc neretrogrdabil ocupat de Niort. Les Cristoliens vin după doau meciuri bune, victorie cu Auxerre, 1 la 0 și o remiză spectaculoasă, 2 la 2 în derby cu Paris FC.

Faneva Andriatsima este omul momentului ajungând la 11 goluri marcate. Bagaliy Dabo, Florent Mollet, Boris Mahon de Monaghan sau Kerboriou sunt în plină formă. Laurent Roussey are un singur absent pentru meciul de azi, mijlocașul Loriot.

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapeiAC Ajaccio se află pe locul 13 cu 8 puncte avans față de zona “roșie”. O remiză le este suficientă pentru a-și asigura locul în Ligue 2. După 3 infangeri la rând, Les Ours au remizat în etapă trecută, 1 la 1 cu Valenciennes.

Om de baza în linia mediană, Laurent Abergel este suspendat după eliminarea din etapa trecută. Lipsesc și căpitanul Johan Cavalli precum și portarul titular Riffi Mandanda și fostul dinamovist Zié Diabaté, toți titulari în echipa din Corsica. „L’autre Mandanda” a prins echipa etapei în runda trecută.

În meciul tur Ajaccio a câștigat cu 3 la 0.

Victorie Créteil, 1 solist, cota 1.80 la agentia de pariuri online Unibet.

Gol marcat în minutele 76-final, DA, cota 2.10 la agentia de pariuri online Netbet.

Total cornere, peste 9, cota 1.80 la agentia de pariuri online Netbet.

Faneva Andriatsima marcator, cota

 

  • TOURS vs NIORT

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapeiMarco Simone și Tours vor un final cât mai bun și speră să nu fie retrogradați administrative. Niorț își joacă salvarea de la retrogradare.

Aflată pe locul 9, Tours încearcă să își crească cota jucatorilor pentru a strange bani din transferuri. Dupa un esec contra lui Nîmes, 1 la 2, băieții lui Marco Simone s-au impus la Clermont, 1 la 0 în etapa trecută.

Niort lupta din greu pe finalul de sezon și se află pe locul 17 cu doar două puncte avans față de locurile care duc în National. Învingători în deplasare cu Red Star acum două etape, les Chamois au remizat cu Bourg-Péronnas vinerea trecută.

Meci nul, X solist, cota 3.00 la agentia de pariuri online Unibet.

X solist la pauză, cota 1.91 la agentia de pariuri online Unibet.

 

  • RED STAR vs BOURG-PÉRONNAS

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapeiRed Star visează încă la în loc pe podium. Fără griji Bourg-Péronnas caută un final de sezon liniștit.

Aflată în cursa pentru promovare, Red Star este pe cale să clacheze și vine după doau eșecuri la rând în campionat. Parizienii, care joacă la Beauvais meciurile de acasă și ar putea evolua la Toulouse în cazul unei promovări, au pierdut cu Niort pe teren propriu, 0 la 2 și au cedat la Metz, tot 0 la 2, în etapa trecută. Locul 6 ocupat la ora actuală este mai mult decât onorabil.

Bourg-Péronnas este sigură de locul sau în Ligue 2 și se află pe poziția 11-a în clasament. Băieții lui Hervé Della Maggiore vin după 3 meciuri fără victorie în Ligue 2 cu două eșecuri cu Paris FC și Metz și o remiză la Niort. De notat ca nu au înscris în aceste 3 partide.

Red Star a câștigat în deplasare în meciul tur.

Victorie Red Star, 1 solist, cota 1.75 la agentia de pariuri online Unibet.

Ambele marchează, cota 1.89 la agentia de pariuri online Unibet.

Total goluri peste 2,5, cota 1.95 la agentia de pariuri online Unibet.

 

  • RC LENS vs PARIS FC

Lens speră lun loc pe podium în timp ce Paris FC este obligată să câștige azi pentru a nu fi deja retrogradata oficial în National.

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapeiDupă 3 victorii cu Auxerre (3-0), Niort (1-0) și Ajaccio (2-0), Lens a cedat chiar spectaculos la Nîmes în etapa trecută (2-4). Băieții lui Antoine Kombouaré au căzut pe locul 5 la 4 puncte de podium și de FC Metz. Mijlocasul Pierrick Valdivia și atacantul Pablo Chavarria lipsesc pentru meciul de azi.

Linia ofensiva și cea mediană sunt totuși la un nivel foarte bun cu Cyprien, Gbamin, Olsen, Autret, Banza, Nanizayamo și Nomenjanahary prezenți în lot. Diferenta de goluri rămâne un criteriu important în clasament, iar Lens are doar +5, față de + 11 în contul lui Metz.

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapeiHafiz Mammadov ar trebui să le dea și o veste bună celor de la Lens, cedând luni acțiunile către omul de afaceri Ivorian Charles-Kader Gooré. Acesat a anunțat deja că este dispus să investească 50 de milioane de euro în club în primii 5 ani, având deja pregătită o garanție bancară de 30 de milioane.

Paris FC este ultima în Ligue 2 la 8 puncte de primul loc nerertrogradabil. Echipa este în National în prorpotie de 99% și vine după două meciuri fără victorie cu Dijon (0-3) și contra lui Créteil (2-2).

Lens a câștigat în meciul tur cu 1 la 0.

Victorie Lens, 1 solist, cota 1.53 la agentia de pariuri online Unibet.

Victorie Lens la 2 goluri sau mai mult, cota 2.25 la agentia de pariuri online Netbet.

Ambele marchează, cota 2.05 la agentia de pariuri online Netbet.

Total cornere, peste 9, cota 1.83 la agentia de pariuri online Netbet.

Pariaza fara risc pe meciurile din Ligue 2! Ai bonus de 250 RON, cu 25% mai mare decat bonusul standard acordat de Sportingbet, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

  • LE HAVRE vs NÎMES

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapeiAflată pe locul 4 la 3 puncte de Metz, Le Havre nu a mai câștigat de 3 etape și pare obosită pe final de sezon. Normnazii au remizat la Brest (0-0), au pierdut acasă cu Nancy (1-3) și au mai pierdut două puncte la Evian în etapa trecută (1-1).

Nîmes are o nouă serie de victorii prin care și-a asigurat locul în Ligue 2. Les Crocos vin duap victorii cu Valenciennes (2-0), cu Tours (2-1) și cu Lens în ultima etapă (4-2).

În meciultur scorul a fost egal, 2 la 2.

Victorie Le Havre, 1 solist, cota 1.68 la agentia de pariuri online Unibet.

Total goluri, peste 2,5 cota 2.00 la agentia de pariuri online Netbet.

 

  • BREST vs EVIAN-THONON-GAILLARD

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapeiAflată pe finalul unui sezon mediocru, Brest ocupă locul 10 în Ligue 2. Băieții lui Alex Dupont au o serie de 5 meciuri fără victorie în campionat cu 3 remize cu Dijon (0-0), Le Havre (0-0) și Laval (0-0) și doa eșcuri cu Tours (1-2) și Sochaux (1-2)

Evian-Thonon-Gaillard se afla pe locul 18 la doua puncte de primul loc salvator ocupat de Niort. Echipa are o serie mizerabilă cu 10 meciuri fără victorie. Cédric Barbosa & Co vin totusi după o remiză cu Le Havre, 1 la 1 în etapa trecută.

Brest s-a impus în meciul tur, scor 2 la 0.

Meci nul, X solist, cota 2.95 la agentia de pariuri online Unibet.

Gol marcat Evian, cota 1.43 la agentia de pariuri online Netbet.

Ambele marcheaza, cota 2.15 la agentia de pariuri online Netbet.

 

  • SOCHAUX vs AUXERRE

Pariuri fotbal Ligue 2 - Ponturile etapeiDupă 5 partide fara infangere în Ligue 2, Sochaux a revenit la formă slabă dina cest sezon. Eșecul din Cupa Franței, 0 la 1 cu Marseille a fost urmat d eo infangere la nancy, tot 0 la 1. Les Lionceaux se afla pe locul 16 cu 3 punete avans față de prima poziție care duce în National.

Auxerre încă mai spera la un loc pe podium și vine după o victorie cu Dijon în etapa trecută. AJA se află pe pozitia a opta la opt puncte de locul trei și sunt obligați să câștige toate meciuriel pentru a spera la promovare.

Auxerre a câștigat meciul tur cu 2 la 1.

Victorie Sochaux, 1 solist, cota 1.75 la agentia de pariuri online Unibet.

Total cornere, peste 9, cota 1.83 la agentia de pariuri online Netbet.

Total goluri sub 2,5, cota 1.68 la agentia de pariuri online Netbet.

 

  • LAVAL vs CLERMONT

Laval speră să își confirme locul în Ligue 2 în timp ce Clermont trage în continuare la podium. Este meciul zilei cu ambițioasa echipa condusă de Corinne Diacre infruntand un club cu traditie în Ligue 2.

Laval vine după doua meciuri bune, cu o victorie contra lui Evian și o remiza pe terenul lui Brest în etapa trecută. Les Tangos se află pe locul 14 cu 6 puncte avans față de primul loc retrogradabil. Antrenorul Denis Zanko se află la meciul 100 pe banca lui Laval.

Clermont se află pe locul 7 la 5 puncte distanță de Metz, ocupanat locului 3. După o victorie la Valenciennes (2-1), băieții pregatiti de Corinne Diacre au cedat surprinzător cu Tours pe teren propriu în etapă trecută.

Denis Zanko nu poate conta pe Konaté, accidentat și pe Erwan Quintin revenit la antrenamente dar încă nerefacut complet. Malonga a revenit și el și face parte din lot.

Farid Boulaya, Eugène Ekobo și Michel Espinosa sunt absenții de marca din tabăra oaspeților.

În meciul tur Laval a încasat un 4 la 1 la Clermont-Ferrand cu doua penalty-uri pentru gazde și o eliminare pentru Stade Lavallois.

Primul 11 ar putea fi următorul:

Laval: Cappone – Chafik, Couturier, Afougou, Perrot – Gonçalves (cap), Monfray, Alla – Lavigne, Alioui, Zéoula

Clermont: Caillard / Jeannin – Avinel, Djellabi, Laporte, Rivieyran – Agounon – Dugimont, Hunou, Laborde, Jobello – Diedhiou.

Victorie Laval, 1 solist, cota 2.50 la agentia de pariuri online Unibet.

Șansă dublă, 1 sau X, cota 1.39 la agentia de pariuri online Netbet.

Total goluri Laval, peste 1,5, cota 2.55 la agentia de pariuri online Netbet.

Leave a Reply