Pariuri fotbal Germania – Ponturile etapei din 2.Bundesliga

Pariuri fotbal Germania – Ponturile etapei din 2.Bundesliga

Vineri incepand cu ora 19.30 se vor disputa numai putin de 6 partide din runda cu numarul 32 din 2.Bundesliga. Sigur, ne-am obisnuit ca vinerea sa se dispute doar 3 meciuri din esalonul secund german insa din cauza faptului ca in Germania, ca si la noi de altfel, se va sarbatori Pastele, Federatia Germana de Fotbal a luat hotararea ca majoritatea meciurilor din aceasta runda sa se dispute vineri. Pariuri fotbal Germania – Ponturile etapei din 2.Bundesliga.

Nu poti rata oferta LUNII ( ATENTIE : Mai sunt doar cateva zile ) – Testeaza GRATUIT Superpont Premium si alatura-te pariorilor de top din Romania!

Pentru toate aceste partide avem si noi in acest material pariuri si ponturi, mai putin pentru duelul din subsolul clasamentului MSV Suisburg vs Dortuna Dusseldorf, intalnire care a primit din partea redactiei noastre, avancronica dedicata ( aveti aici avancronica pentru MSV Duisburg vs Fortuna Dusseldorf ).

Paderborn vs Freiburg – vineri ora 19.30 ( 3.90 – 3.60 – 1.87 )

Pariuri fotbal Germania - Ponturile etapei din 2.BundesligaCu 3 etape inainte de finalul sezonului, Paderborn este pe locul 17 in 2.Bundesliga, primul direct retrogradabil iin Liga a 3 a germana, insa cele 28 de puncte acumulate inca ii dau sanse pentru o salvare de la retrogradare, atata timp cat FSV Frankfurt, prima echipa aflata deasupra liniei rosii este la doar un punct in fata. De partea cealalta, Freiburg este lider in 2.Bundesliga, la 3 puncte in fata celor de la RB Leipzig, ocupanta locului secund in 2.Bundesliga si la 7 puncte in fata celor de la Nurnberg, a treia clasata in esalonul secund german.

Fara doar si poate ca presiunea va fi pe echipa gazda, formatie care fara un succes imediat, coroborat si cu succese ale echipelor din fata isi cam poate lua adio de la salvarea de la retrogradare, asa ca va trebui sa marcheze neaparat in poarta unei Freiburg care mai mult ca sigur nu cred ca ar fi deranjata si de un meci incheiat la egalitate, cu toate ca Freiburg ramane clar marea favorita a acestui duel.

RB Leipzig vs Bielefeld – vineri ora 19.30 ( 1.30 – 5.25 – 10.00 )

„Taurii” din Leipzig sunt foarte aproape de o promovare istorica. In acest moment sunt pe locul 2 inPariuri fotbal Germania - Ponturile etapei din 2.Bundesliga 2.Bundesliga la 3 puncte in spatele liderului Freiburg si la 4 in fata celor de la Nurnberg, echipa de pe locul 3. Insa, RB Leipzig vine dupa doua partide fara victorie in campionat ( o infrangere si un egal ), asa ca o victorie imediata va trebui bifata numaidecat contra celor de la Bielefeld, echipa aproape salvata matematic de la retrogradare, altfel o noua infrangere coroborata si cu un succes al Nurnberg-ului, ar face ca Leipzig sa tremure in finalul sezonului pentru promovarea directa in Bundesliga.

St. Pauli vs Munchen 1860 – vineri ora 19.30 ( 2.35 – 3.40 – 3.00 )

Pariuri fotbal Germania - Ponturile etapei din 2.BundesligaSt. Pauli este pe locul 4 in acest moment in 2.Bundesliga, insa cele 9 puncte care o separa de locul de baraj pentru promovare in Bundesliga cu 3 etape inainte de finalul sezonului, loc ocupat de Nurnberg, ma face sa cred ca nu ar spune in niciun caz nu si unui rezultat de egalitate in compania celor de la Munchen 1860, formatie obligata de locul in clasament la un succes pe Millerntor-Stadion. In acest moment oaspetii sunt pe 16 in 2.Bundesliga, loc de baraj pentru emntinera in 2.Bundesliga, insa cele 28 de puncte acumulate ii tin pe oaspetii duelului de vineri seara la doar un punct de prima pozitie de deasupra liniei rosii.

Cum necum, Munchen 1860 va trebui sa marcheze la Hamburg, altfel un nou esec, coroborat si cu succes ale celor de la Paderborn si MSV Duisburg, ar trimite formatia oaspete pe loc direct retrogradabil in esalonul trei german, cu doua etape inainte de finalul actualei stagiuni, dar de disperarea oaspetilor ar putea profita cu siguranta St. Pauli, echipa care ar putea inscrie cu usurinta macar un gol in poarta celor de la Munchen 1860.

Pariuri fotbal Germania - Ponturile etapei din 2.Bundesliga

FSV Frankfurt vs Kaiserslautern – vineri ora 19.30 ( 2.55 – 3.20 – 3.80 )

In acest moment FSV Frankfurt este pe locul 15 in 2.Bundesliga, primul deasupra liniei rosii, insa celePariuri fotbal Germania - Ponturile etapei din 2.Bundesliga doar 29 de puncte acumulate pana in acest moment, constituie un avantaj fragil in fata celor de la Paderborn, Munchen 1860 si MSV Duisburg, echipe care sunt in spate la unul respectiv 3 puncte, gata oricand sa profite de orice pas gresit facut de FSV pentru ai lua locul in clasament. Chiar daca nu mai castiga cu nimeni de 9 etape in 2.Bundesliga ( 6 infrangeri si 3 rezultate de egalitate ), cred ca acum este momentul ca FSV Frankfurt sa bifeze in fata unei formatii salvata matematic de la retrogradare, prima victorie dupa o pauza de FIX doua luni.

Union Berlin vs VFL Bochum – vineri ora 19.30 ( 2.50 – 3.30 – 2.80 )

Pariuri fotbal Germania - Ponturile etapei din 2.BundesligaUnion Berlin si VFL Bochum sunt vecine de clasament inaintea rundei cu numarul 32, Union Berlin pe locul 6, VFL Bochum pe locul 5, distanta dintre cele doua fiind de 5 puncte. Cum niciuna nu are absolut nicio grija in acest final de sezon, atat in ceea ce priveste retrogradarea dar si promovarea, nu ar trebui sa ne asteptam la altceva decat la goluri marcate de ambele parti, goluri care au fost inscrise in 9 din cele 14 intalniri directe dintre cele doua.

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply