Pariuri fotbal Flamengo vs Vasco da Gama ponturi pentru derby

Pariuri fotbal Flamengo vs Vasco da Gama ponturi pentru derby

Avem cel mai important duel din Brazilia! Flamengo și Vasco Da Gama se înfruntă în Campeonato Carioca și meciul se anunță extrem de tare. “Clássico dos milhões” așa cum este numit, vine într-un moment extrem de greu pentru Flamengo. Obligată să joace meciurile de acasă la Brasilia, pe Estádio Mané Garrincha, echipa Rubro-Negro are mari probleme, jucătorii acuzând programul extrem de încărcat. Fanii echipei au intrat peste jucători și conducere în centrul de pregătire pentru a cere explicații legat de forma slabă. Cu cinci victorii și un egal în ultimele șase dueluri cu Flamengo, Vasco vine extrem de hotărâtă să complice și mai mult situația adversarilor. Să trecem acum la treaba: Pariuri fotbal Flamengo vs Vasco da Gama ponturi pentru derby, Campeonato Carioca, faza a doua, etapă cu numărul 4, 30-31 martie, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe cel mai tare meci din Brazilia, ai derby-ul Flamengo vs Vasco da Gama la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Pariuri fotbal Flamengo vs Vasco da Gama ponturi pentru derby“Saferj este revoltat de situația în care se află sportivii și staff-ul clubului C.R. Flamengo în acest sezon. Este rezultatul unei opțiuni greșite și care a fost impusă clubului, sportivii fiind obligați să joace și sa călătorească excesiv„. Este comunicatul emis de către Sindicato dos Atletas do Rio de Janeiro cu privire la problemele apărute prin înființarea Primerira Liga și obligarea echipei Flamengo de a juca la Brasilia, la peste 1.000 de kilometri distanță de Rio de Janeiro.

Antrenorul de la Flamengo se plânge desigur de acest lucru și de faptul că nu are efectiv timp să pregătească meciurile, iar jucătorii sunt extrem de obosiți. Muricy Ramalho justifică astfel situația echipei care se află pe locul 5 și riscă să rateze semifinalele din Campeonato Carioca.

Flamengo a disputat 3 partide în faza a doua a campionatului, obținând o victorie, 1 la o cu Madureira, o remiză, 0 la 0 cu Fluminense și o înfrângere, 0 la 1 cu Volta Redonda. Se adaugă aici și eșecul din semifinalele Primeira Liga, 0 la 1 cu Atletico Paranaense si cel din Copa do Brasil, 0 la 1 cu modesta Confiança.

O Rubro-Negro are 4 partide fără gol marcat, iar pentru meciul de azi situația ofensivei nu este prea bună. Paolo Guerrero vine direct de la meciul de la Montevideo după meciul dintre Uruguay și Peru. Veteranul Emerson Sheik este singurul atacant în formă, dacă cele 4 goluri înscrise (2 din penalty) pot fi încadrate la “în formă”. Columbianul Gustavo Cuellar vine după convocarea la echipa națională și este gru de crezut că va putea fi folosit.

Pariuri fotbal Flamengo vs Vasco da Gama ponturi pentru derby

Vasco da Gama vine din postura de lider și cu o linie ofensivă extrem de activă. Echipa a câștigat toate cele trei meciuri jucate în faza a doua a Campeonato Carioca, a marcat patru goluri fără a primi vreunul. O Cruz-Maltino se bazează pe un atac cu Duvier Riascos și Thalles bine susținuți de Nenê, fostul jucător de la PSG și Monaco. Cei trei au înscris până acum 16 goluri, câte 5 Nenê și tânărul Thalles, respectiv 6 pentru columbianul Riascos. Echipa pregătită de Jorginho are un total 22 de goluri în 11 meciuri. Vasco este într-o formă excelenta, fără înfrângere de 16 partide.

Vasco beneficiază în meciul de azi de revenirea vârfului Riascos, accidentat în ultima luna, dar Nenê are febra, se simte destul de rău și poate rata partida. El a fost scutit de la antrenamente, Jorginho sperând să îl aibă apt pentru derby. Atacantul Eder Luis este indisponibil fiind acidentat. Portarul uruguayan Martin Silva este așteptat să sosească direct la Brasilia după ce a fost în lotul echipei naționale.

Pariuri fotbal Flamengo vs Vasco da Gama ponturi pentru derbyVascão” are patru victorii în tot atâtea deplasări, cu o medie de 2.25 goluri marcate și 0,50 primite. Cea mai bună perioada este în ultimele cincisprezece minute, când au marcat un total de zece goluri.

În prima faza a turneului Carioca, Vasco a câștigat cu 1 la 0 derby-ul cu Flamengo.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Flamengo: Paulo Victor; Juan, Rodinei, Wallace, Jorge, Éverton, Marcio Araujo, Alan Patrick, Willian Arão, Gabriel, Felipe Vizeu / Paolo Guerrero.

Vasco da Gama: Jordi / M. Siva; Madson, Luan, Rodrigo, Júlio César, Marcelo Mattos, Julio Dos Santos, Andrezinho, Nenê, Thalles, Riascos / Jorge Henrique.

Pariuri fotbal Flamengo vs Vasco da Gama ponturi pentru derby

Ambele marcheaza, cota 1.95 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Gol in minutele 45-60, DA, cota 2.75 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Meci nul, X solist, cota 3.15 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

 

Leave a Reply