Pariuri fotbal 2.Bundesliga – 4 ponturi pentru doua partide

Pariuri fotbal 2.Bundesliga – 4 ponturi pentru doua partide

Vineri incepand cu ora 19.30 se da startul unei noi etape in 2.Bundesliga. Runda cu numarul 31 le va pune fata-n fata in meciurile de deschidere, pe Bochum vs Karlsruher, Fortuna Dusseldorf vs St. Pauli, dar si pe Freiburg si MSV Duisburg, partida ce a primit avancronica dedicata din partea redactiei noastre ( Ai aici avancronica partidei Freiburg vs MSV Duisburg ). Pariuri fotbal 2.Bundesliga – 4 ponturi pentru doua partide in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru 2.Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Bochum vs Karlsruher ( 1.95 – 3.40 – 3.90 )

Pariuri fotbal 2.Bundesliga - 4 ponturi pentru doua partideMeci linistit vineri sera intre Bochum si Karlsruher, intre doua formatii lipsite de orice grija in acest final de sezon. Bochum este pe locul 5  2.Bundesliga cu 47 de puncte, o victorie coroborata cu o infrangere a celor de la St. Pauli, putand-o propulsa pe locul 4, insa doar atat, distanta fata de locurile promovabile fiind in continuare imensa, numai putin de 7 puncte, asta fara ca Nurnberg sa joace in runda cu numarul 31 ( sambata va juca Nurnberg ). De partea cealalta, Karlsruher, este pe 8, cele 42 de puncte stranse in aceste 30 de etape scurse de la startul noului sezon, tinand formatia oaspete la 15 respectiv 17 puncte fata de locul de baraj pentru mentinerea in 2,Bundesliga si cel directPariuri fotbal 2.Bundesliga - 4 ponturi pentru doua partide retrogradabil in Liga a 3 a germana, un succes la Bochum va propulsand echipa oaspete pana pe locul 6 in 2.Bundesliga, insa doara daca Furth si Union Berlin vor pierde in aceasta runda.

Echipa probabila Bochum  Riemann – Celozzi, Cacutalua, Bastians, Maria – Losilla, Hoogland – O. Bulut, Eisfeld, Terrazzino – Terodde.

Echipa probabila Karlsruher  Vollath – Valentini, Thoelke, Gulde, Sallahi – Meffert, G. Krebs – Torres, Barry, Yamada – Diamantakos.

Dupa cum am mai spus meciul pare unul foarte linisit, unul care va conta doar pentru palmares, dar cum cele doua vor juca fara absolut nicio presiune, ma astept ca meciul sa fie unul cat se poate de deschis in care ambele echipe vor marca, insa foarte posibil ca pana la urma Bochum sa transeze soarta meciului in favoarea sa, fara doar si poate echipa gazda fiind mai valoroasa.

Pariuri fotbal 2.Bundesliga - 4 ponturi pentru doua partide

Fortuna Dusseldorf vs St. Pauli ( 2.30 – 3.35 – 3.05 )

Pariuri fotbal 2.Bundesliga - 4 ponturi pentru doua partideDe la aceeasi ora 19.30, Fortuna Dusseldorf, locul 15 inaintea acestei etape, primul deasupra liniei rosii, este obligata la un succes in fata”politistilor” de la St. Pauli, echipa fara absolut nicio sansa la promovare in acest sezon. In acest moment Fortuna Dusseldorf are 28 de puncte in clasamentul esalonului secund german, insa aceste puncte constituie un avantaj fragil in fata celor de Paderborn, Munchen 1860 si MSV Duisburg, echipe aflate pe locuri retrogradabile si care sunt la doar unul respectiv 3 puncte in spatele gazdelor de vineri.

Echipa probabila Dusseldorf  Rensing – Schauerte, Haggui, Akpoguma, Bellinghausen – Sobottka, Gartner – Mavrias, Demirbay, Sararer -Djurdjic.

Echipa probabila St. Pauli  Himmelmann – Ziereis, L. Sobiech, Gonther, Buballa – Alushi, Rzatkowski – Sobota, Maier, Buchtmann -Picault.

De partea cealalta, St. Pauli era una dintre candidatele la promovare in acest sezon dupa un parcurs formidabil in 2.Bundesliga, pana in urma cu doar 6 etape, infrangerile cu Paderborn, Heidenheim si Freiburg scotand echipa lui Lienen definiiv din cartile promovarii. In acest moment St. Pauli este pe 3 in 2.Bundesliga, la 7 puncte in spatele celor de la Nurnberg, echipa aflata pe loc de baraj pentru promovare, insa chiar daca acest deficit poate fi remontat in aceste ultime 4 etape, totusi cred caPariuri fotbal 2.Bundesliga - 4 ponturi pentru doua partide este destul de tarziu ca St. Pauli sa mai spere la promovare, in conditiile in care Nurnberg are un parcurs cat de cat bunicel in acest final de sezon, scotand din calcul evident ultimele doua infrangeri.

 

Presiunea va fi fara doar si poate pe echipa gazda, formatie care are mare nevoie de puncte pentru salvarea de la retrogradare, si cum St. Pauli nu cred ca mai trage pentru un loc de promovare, acum cred ca este momentul ca Dusseldorf sa profite de o eventuala relaxare aparuta in jocul gazdelor, asta chiar daca Fortuna nu mai castiga cu nimeni in 2.Bundesliga de 3 etape.

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply