Olymipique Lyonnias Vs KAA La Gantoise, UCL, 24 Noiembrie

BILETUL ZILEI LA PARIURI IL GASESTI   AICI

Campionii Belgiei au o deplasare nu foarte plăcută în Franța, ambele țări fiind în centrul acțiunilor antiteroriste care au urmat atentatelor de la Paris. Suporterii belgieni nu au fost autorizați să își însoțească echipa, situația fiind în continuare una extrem de tensionată. În campionatul intern, La Gantoise a trecut pe primul loc după ce FC Malines a învins pe Ostende într-un meci care a fost la un pas să se amâne din cauza unei alerte cu bombă la gara din Malines. Chiar și în aceste condiții campionii din Gand au avut parte de o asistență numeroasă, peste 19.000 de spectator la meciul câștigat cu 5 la 0 contra celor de la Westerlo . La Gand urmează să aibă loc în perioada 27-29 noiembrie finala Cupei Davis dintre Anglia și Belgia, britanicii amanandu-și pentru moment deplasarea în orașul belgian . La Gantoise speră la o calificare în optimile Ligii campionilor, iar meciul cu Lyon se poate dovedi decisiv în acest sens. Un meci nul le-ar asigura oricum participarea în Liga Europa. Cu un sistem defensiv bine pus la punct, La Gantoise se laudă cu doar două înfrângeri în zece deplasări în acest sezon . Atacantul danez Pedersen și mijlocașul Thomas Matton sunt indisponibili. Hein Vanhaezebrouck se poate baza pe excelentul Laurent Depoitre dar și pe Danijel Milicevic, reveniți după probleme medicale . Lyon reușește să rămâna pe podium în Ligue 1, lucru oarecum ciudat având în vedere evoluțiile extrem de slabe ale jucătorilor, care nu conving chiar și atunci când câștigă. Meciul cu Saint-Etienne a fost singurul mai “răsărit” în ultima periaoda, fiind urmat de un eșec clar, 0 la 3 cu Nisa. Fundașul de 10 milioane de euro, Mapou Yanga-Mbiwa a reușit să înscrie primul gol la Lyon, dar în propria poartă. Titularizarea sa se dovedește un real pericol pentru fosta campioană a Franței. Gonalons este suspendat pentru meciul cu belgienii, iar Fekir, Grenier și Fofana sunt în continuare accidentați. Este posibil să lipsească și Umtiti ceea ce înseamnă că ar fi timpul ca Bisevac să revină pe teren sau să se caute o varianta dintre Morel, Lindsay Rose, Bakary Kone, Mouctar Diakhaby sau norvegianul Ulrik Jensen . Ofensiva este și ea “în aer” Lyon nereușind să isncrie în meciurile jucate pe teren propriu în Liga Campionilor. Claudio Beauvue pare să fie o eroare de casting, iar tânărul Maxwel Cornet îi calcă pe urme. Alexandre Lacazette, Sergi Darder, Jordan Ferri și Tolisso par să fie la un nivel acceptabil, cu mențiunea că Ferri, colecționar de cartonașe galbene, este la un avertisment distanță de suspendare . Se pare că noul Stade des Lumières mai are de așteptat pentru a găzdui meciuri din cupele europene. Un meci egal sau o înfrângere inseamna pentru Lyon eliminarea, iar dacă ținem cont că în meciul tur, belgienii, rămași în 9 jucători au obținut un egal, șansele francezilor par extrem de scăzute. 11-le probabil pentru cele doua echipe :
Lyon : A. Lopes – C. Jallet, J. Morel, S. Umtiti/ Bisevac/ , H. Bedimo – C. Tolisso, J. Ferri , Darder – M. Valbuena – A. Lacazette, C. Beauvue.
La Gantoise : M. Sels – K. Saief, N. Asare, L. Nielsen, A. Mitrovic, T. Foket – S. Kums, B. Dejaegere, Renato Neto – B. Raman / L. Depoitre, K. Coulibaly.

Meci egal, X solist, cota 4.00

Ambele marchează, cota 1.83

Șansă dublă X sau 2, cota 2.12

Kalifa Coulibaly marcator, cota 5.50.

Victorie Lyon cu exact un gol, cota 3.75

Pariati LEGAL doar la casele de pariuri LICENTIATE in Romania

Leave a Reply