Oklahoma City – Phoenix Suns, avancronica si ponturi pariuri

Cele doua echipe din Conferinta de Vest, Oklahoma City Thunder si Phoenix Suns, se vor infrunta in noaptea de Revelion. Cele doua echipe se afla la polii opusi ai clasamentului, Suns avand 12 victorii si 21 infrangeri, in timp ce Thunder doresc sa urce in clasament in continuare prin meciul acesta, la momentul actual avand 22 victorii si doar 10 infrangeri.​

Vezi de ce tipsterul Anonymous a ales sa parieze pe baschet la aceasta casa de pariuri!

Thunder este echipa care a inceput sa se regaseasca, printr-o ofensiva care a explodat in ultimul timp. Acestia au marcat minim 100 de puncte in ultimele 7 victorii, chiar peste 110 in 5 din cele 7 victorii. Aceste victorii se datoreaza in mare parte lui Kevin Durant, al treilea jucator ca medie de puncte date pe meci – 26.6 pct. Nici defensiva lor nu este de neglijat, aceasta punand probleme tuturor echipelor adverse. Pe aceste lucruri se vor baza si in acest meci.

​Suns sunt total opusi fata de Thunder si asta nu o spun numai dupa pozitiile de clasament ci din aproximativ toate punctele de vedere. Oaspetii se afla intr-o serie de 8 infrangeri in ultimele 9 meciuri jucate, meciuri in care au primit minim 100 de puncte. De asemenea programul lor este la fel de dezavantajos, avand meciuri consecutive, cu „Cavalerii” lui LeBron James si cu San Antonio Spurs. Problemele mari in defensiva trebuiesc reparate mai ales in fata celor de la Thunder care sunt in forma!

Pariaza LIVE pe NBA si ai cele mai bune optiuni AICI!

​Putine echipe din NBA sunt mai in forma decat Thunder acum si tot la fel de putine se chinuie cum o fac Suns. Acest lucru ar trebui sa fie o problema pentru Oklahoma City.

Sugestii de ponturi pentru biletul zilei:

Oklahoma City Thunder -13.5  la Cota 1.69 (UNIBET.ro)

Kevin Durant peste 26.5 pct in meci – Cota 1.85 (agentia de pariuri SPORTINGBET)

Peste 209.5 pct – Cota 1.76 (casa de pariuri NETBET)

Leave a Reply