Novak Djokovic Vs Dustin Brown, analiza si ponturi pariuri

Meciul de debut al lui Nole in 2016 va fi impotriva unui jucator-spectacol,  „Dreddy” Brown. Vom avea parte, cel mai probabil, de un meci extrem de spectaculos, asa cum sunt majoritatea partidelor in care germanul este implicat. Va fi un duel intre probabil cel mai bun retur din circuit si unul dintre putinii spre foarte putinii jucatori care inca joaca serve & voley.

PARIAZĂ LIVE pe partidele lui Nole si Rafa AICI 

 Cei doi nu s-au mai intalnit niciodata pana acum, germanul cu origini africane jucand majoritatea timpului in turnee challenger, rareori il gasim pe tablourile principale in turnee organizate de ATP, de cele mai multe ori profita de WC, asa cum a fost cel de la Halle de anul trecut. 

Cert este ca suprafetele rapide il avantajeaza pe exoticul jucator iar daca serviciul va fi la cote inalte poate sa realizeze multe. De Nole nu prea am ce sa spun … Omul vine dupa un 2015 EXCEPTIONAL, care nu lasa loc de interpretari. Tin insa sa precizez ca una din cele 5 infrangeri ale anului trecut a suferit-o aici, in fata tot unui big server care joaca deseori serve & volley, Dr Ivo.

PARIAZĂ PE CELE MAI MARI COTE PENTRU OUTSIDERI AICI

Cam de asta este in stare Dustin BROWN  🙂

TIPS :

  • O cota foarte interesanta de 2 este oferita de NetBet pentru un handicap de +6.5 gameuri in favoarea lui Brown

Unibet ofera o cota de 2.17 pentru over 18.5 games

  • cota 1.72 oferita de agentia Fortuna pentru castigator turneu Nole Djokovic

Nu rata pronosticurile ZILNICE din tenis masculin marca SuperPont din comunitatea pariorilor din Romania !

Detaliile despre CUM poti deveni membru Premium le gasesti AICI 

Leave a Reply