Mega concurs cu invitații duble la meciul dintre Steaua CSM EXIMBANK BUCUREȘTI și UNICS Kazan

Eh, dragilor, vă multumim.
Doar cu ajutorul vostru am reușit să câștigăm in fața liderului din Liga Adriatica.
Liga Adriatica fiind compuse din echipe cu renume, Partizan sau Steaua Rosie fiind doar doua dintre acestea. Acum, cu ocazia celei mai importante echipe venite la București în istoria recente a baschetului, oferim 5 invitații duble!

Noi suntem o familie. Fără voi ne-ar lipsi ceva. De aceea, voi contați enorm pentru noi.

UNICS Kazan e principala favorita la trofeu. O echipă care are in componentă antrenorul naționalei Rusiei care e un super profesionist. Langford e piesa de bază a echipei. Keith are numeroși fani în România. Eu la rândul meu fiind un admirator al jocului său extrem de plăcut ochiului.

Avem 2-3 în grupa și vrem să demonstrăm că primul meci de la Kazan, meci in care toți ne-au cântat prohodul, a fost o întâmplare. Am dovedit că putem învinge orice echipa din grupă. Și atât timp cât Buducnost a învins-o pe UNICS pe teren propriu, noi de ce nu am spera?

Barac revine după accidentare, Lee la fel. Ambii cresc de la meci la meci. E șansa noastră. A tuturor!

Mai avem o surpriză. Pe lângă site-ul steaua.blt.ro, site de unde vă puteți achiziționa bilete și cele din ziua meciului de la Polivalenta, vi le puteți procura de azi și de la sediul clubului care e vis-a-vis de AFI Palace Cotroceni, programul fiind intre 09:30 și 16:30, la Sala Regimentului de Gardă.

Pentru a intra in tragerea la sorți, trebuie să dai like pe pagina Stelei, Facebook.com/baschetsteaua și să ne răspunzi la întrebarea: cine sunt cei doi jucători care revin după accidentări la Steaua? Răspunsul il găsiți in articol!

HAI LA MECI!! E o șansă UNICA!

Leave a Reply