Manchester United Vs PSV Eindhoven, UCL, 25 Noiembrie

BILETUL ZILEI LA PARIURI IL GASESTI   AICI

 

Este o grupa foarte încurcată în care este foarte posibil ca ultima etapa să fie decisivă pentru a cunoaște echipele calificate. Manhester United este singură echipa care poate obține calificarea mai departe încă din etpa a 5-a . “Red Devils” au insa mari probleme de efectiv. Carrick, Fellaini, Antonio Valencia, Shaw, Phil Jones și Ander Herrera sunt accidentați. Au probleme și Wayne Rooney și Martial, atacantul francez ratând meciul cu Watford. Chiar dacă Martial, Rooney, Ander Herrera și Jones vor fi recuperati nu cred că vor fi la 100%. Începând cu luna octombrie echipa pregătită de Louis Van Gaal are mari probleme in a castiga și a obținut doar 3 victorii în 7 partide. Englezii le dau în mod cert speranțe olandezilor pentru un meci egal. PSV Eindhoven traversează o perioadă buna, cu 6 meciuri fără înfrângere, dar are si ea probleme așa cum s-a văzut în partidele cu Utrecht și Willem Tilburg. În Liga Campionilor olandezii au două victorii cu Wolfsburg și Manchester United … Marele absent în tabăra olandeză ramane Maxime Lestienne, om de bază în primele luni din acest sezon . Belgianul trece printr-o perioada groaznică. Moartea mamei sale la începutul lunii octombrie, din cauza unui anevrism cerebral, a fost urmată de decesul tatălui, bolnav de cancer, în data de 19 noiembrie . Greu de spus când și cum va reveni în fotbal Max Lestienne. Phillip Cocu nu îi poate folosi nici pe Jetro Willems și Menno Koch . Absențele celor doi nu sunt foarte importante, iar PSV poate speră cel puțin la un meci egal . Echipele de start ar putea fi :
Manchester United : D. De Gea; Darmian / A. Young, C. Smalling, Rojo, Blind; Schweinsteiger, M. Schneiderlin, J.Mata ; Depay, Lingard, Rooney.
PSV Eindhoven : J. Zoet; Santi Arias, Bruma, H. Moreno, J. Brenet; Davy Propper, Hendrix, Guardado; L. Narsingh, L. de Jong, Locadia / Gaston Pereiro .
Meci nul, X solist, cota 4.20

Victorie Manchester United la 1 gol, cota 3.70

Luuk de Jong marcator, cota 4.35

Pariati LEGAL doar la casele de pariuri LICENTIATE in Romania

Leave a Reply