Italia Serie A1: Gi Group Monza vs Ninfa Latina, avancronica, ponturi pariuri, pronosticuri

In ultima partida din etapa cu 13 a Seriei A1 masculin se confrunta doua vecine de clasament: Gi Group Monza si Ninfa Latina. Meciul are o miza destul de mare prin prisma faptului ca invingatoarea din aceasta seara va urca pe o pozitie care asigura prezenta in play off. Istoricul intalnirilor directe indica o superioritate a echipei din Monza, aceasta castigand 6 din cele 9  meciuri disputate. Latina nu a reusit sa se impuna in nici un meci din cele 4 jucate in Lombardia. Setaverajul intalnirilor directe pe arena Palalper este clar in favoarea gazdelor 12:2 (seturi castigate/seturi pierdute).

 

Gi Group Monza este ocupanta locului 9 in Serie A1, acumuland 12 puncte dintr-un total de 39 in 12 etape disputate. Pe teren propriu a reusit sa se impuna in fata Padovei (3-0) si a Molfettei (3-1), dar a pierdut contra Veronei, Modenei, Ravennei si Trentino la acelasi scor (1-3). Forma echipei lui Vacondio Oreste in ultimele 5 meciuri este una slaba, Monza castigand in deplasarea de la Piacenza si pe teren propriu cu Padova. Acestor 2 victorii li se adauga o serie de 3 infrangeri consecutive cu Lube Civitanova, Verona si Trentino.

Echipa probabila: Zanatta Renan, Botto Iacopo, Pieter Verhees, Jovovic Nicola, Rizzo Marco, Beretta Thomas. Antrenor Vacondio Oreste.

Pariaza live pe meciul Gi Group Monza – Ninfa Latina la cele mai bune cote doar la aceasta casa de pariuri online!

Ninfa Latina este echipa mai bine clasata , ocupand locul 7 cu un total de 15 puncte. Forma echipei din Latina in ultimele 5 meciuri este asemanatoare cu cea a rivalei din seara asta. Aceasta are victorii cu Piacenza (3-0) si cu Padova (3-2), aceleasi echipe invinse si de Monza, si infrangeri cu Perugia, Molfetta si Trentino. In deplasare, echipa din regiunea Lazio, a reusit sa se impuna intr-un singur meci din actualul sezon (Padova 25.10.2015) dintr-un total de 6. In celelalte 5 meciuri a fost invinsa de Lube Civitanova, Modena, Ravenna, Molfetta si Trentino. Setaverajul Latinei in deplasare este la fel de slab ca si forma echipei aratand 9:15.

Echipa probabila: Pavlov Nikolay, Krumnis Davis,Sket Alen, Rossi Andrea, Daniele Sottile, Mattei Andrea. Antrenor Placi Camilo

 Cea mai buna optiune de Cash Out o gasiti doar aici!!

In aceasta seara se anunta un meci extrem de echilibrat intre 2 echipe dornice de un loc in play off, distanta dintre ele fiind de 3 puncte. Balanta meciului este usor inclinata in favoarea oaspetilor datorita reintoarcerii jucatorului de nationala Daniele Sottile de la Revivre Milano. Cu toate acestea echipa lombarda poate raspunde prin disciplina , ambitia si omogenitatea lotului. Parcursul slab al celor 2 combatante poate fi motivat prin faptul ca adestea au jucat predominant contra echipelor de top din Serie A1, echipe angrenate si in Cupele Europene. Mizez pe un meci cu maxim 4 seturi si un total de maxim 184 puncte. Va fi si acest meci la indemana gazdelor?

PONTURI SI PRONOSTICURI GI Group Monza-Ninfa Latina :

Total puncte sub 184 cu o cota de 1,86 la Unibet

Handicap la seturi hs1 +1,5 cu o cota de 1,45 la Sportingbet

Leave a Reply